Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Se caută două infirmiere şi o îngrijitoare la Chirurgie Generală

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 479

Astăzi este ultima zi când se mai primesc dosarele de participare la concursul pentru postul de infirmieră la Secţia Chirurgie Generală, organizat de Spitalul Municipal, iar marţea viitoare, pe 29 octombrie, pentru cele două locuri de îngrijitoare la aceeaşi secţie.

În primul caz, pretendentele trebuie să aibă certificat de absolvire a unui curs de infirmieră, organizat de o instituţie acreditată, şi minim şase luni vechime în muncă. Cele care trec de selecţia dosarelor se prezintă pe 30 octombrie la proba scrisă şi pe 4 noiembrie, la interviu. Pot trece la următoarea etapă numai candidatele care au primit minim 50 de puncte la scris ca să poată susţine interviul. Rezultatul concursului va fi făcut public pe 7 noiembrie.

Cele două îngrijitoare de la Secţia Chirurgie Generală trebuie să prezinte documente că au absolvit şcoala generală. După verificarea dosarelor, cele admise merg la testul grilă, la ora 12.00, pe 6 noiembrie, şi cele care primesc minim 50 de puncte se prezintă la interviu, pe 11 noiembrie, de la ora 10.00. Rezultatul final va fi afişat pe 14 noiembrie. 

The most visited gambling websites in The UK