Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primarului Pădureanu i se cer reparaţii de drumuri în afara proiectului de 10 milioane, pe care vrea să le împrumute

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 497

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2428_Clipboard23.jpgÎn afara cetăţenilor interesaţi să-şi vadă satul modernizat, au existat la şedinţa Consiliului Local, la care aleşii au primit vizita a 18 locuitori din Malu, propuneri din partea aleşilor privind lucrări inspirate din realitatea departe de a mulţumi plătitorii de taxe şi impozite. Unele recomandări au completat solicitările musafirilor la dezbaterea publică a legiuitorilor locali, care au insistat pentru remedierea unor neajunsuri, ce pot fi rezolvate cu forţele Primăriei. Cele mai multe cerinţe ale consilierilor înscrişi la cuvânt au făcut trimitere tot la deficienţe ale infrastructurii de drumuri, pe care Ion Pădureanu trage nădejde s-o pună la punct accesând un împrumut de aproximativ 10 milioane de lei, prin intermediul Fondului Naţional de Dezvoltare şi Investiţii. O formă de ajutorare a administraţiilor locale din teritoriu, prin acordarea unor împrumuturi pe termen lung, cu dobândă rezonabilă.

Alesul liberal Ion Aldea a solicitat Executivului să ia aminte la câteva intervenţii edilitare, pentru a-i scăpa pe oameni de probleme. La Râpa Dincului, a punctat acesta o primă lucrare necesară, se impune realizarea, cu ajutorul buldoexcavatorului, a unui şanţ pe partea stângă, pe o distanţă de aproximativ 30 de metri. Tot legat de Râpa Dincului, consilierul PNL a sesizat că, neridicându-se gunoiul la timp, zona este împânzită de mizerie. Afirmaţie valabilă şi pentru cursul de apă care o străbate. Gunoi care trebuie adunat. „Tubul din punctul „Cruciuliţă” nu permite trecerea în condiţii de siguranţă a maşinii de gunoi şi a maşinii de pompieri.”, este următoarea disfuncţionalitate reclamată de Aldea, completat de alt reprezentant al satului Malu în Consiliul Local, care a cerut Primăriei să ducă o maşină cu piatră, într-o porţiune afectată, de la şcoală către „Cruciuliţă”. Tot Aldea mai spunea că pe strada Pădineşti a rămas neschimbată ţeava la reţeaua de apă, pe un tronson de 50 de metri. Se va schimba, a asigurat primarul Pădureanu, care a primit câteva întrebări şi recomandări pe tema gunoiului. O temă de actualitate în urbanul şi ruralul muscelean, care creează probleme cam peste tot. 

La Godeni, potrivit afirmaţiilor şefului Executivului, trebuie ridicat tot gunoiul menajer, neexistând o limită stabilită în negocierea Primăriei cu operatorul de salubritate. Fostul viceprimar Laurenţiu Soare a sugerat amplasarea de tomberoane în parcuri şi intersecţii şi, totodată, şi-a exprimat rezerva faţă de gestul autorităţilor de a ridica coşurile de gunoi de pe stâlpi. Cu toate că nu trebuia să se renunţe la ele, dacă edilii ţintesc către un aspect civilizat al domeniului public. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK