Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Lucrări fără cap şi bani publici irosiţi, în Piaţa Primăriei

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1245

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2427_Clipboard02.jpg

Lucrările de proastă calitate sau executate anapoda au devenit o obişnuinţă într-o Românie în care valorile, din orice domeniu, au părăsit ţara pentru salariile mai bune din vest. Au rămas mediocrităţile, iar acest lucru se vede şi se simte în multe localităţi din ţară, inclusiv la Câmpulung, unde Dorel pare să-şi fi făcut cartier general. Am avut un stâlp din reţeaua de electricitate pus în mijlocul străzii, parcări făcute aiurea, asfaltări de doi bani, reabilitări de mântuială, etc., etc. Totul pe banii noştri, ai contribuabililor. Şi astfel de cazuri continuă să apară. Vorbim mai nou de repoziţionarea zidurilor din beton abia ridicate pe lângă aleea pietonală de la Big&Small. Acestea vor fi retezate după ce s-au primit reclamaţii că ar fi prea înalte şi obturează vizibilitatea din centrul comercial.

După ce că firma musceleană care a câştigat licitaţia proiectului de reabilitare a centrului municipiului nu a putut să se ţină de termenele de finalitate a lucrărilor şi a împins execuţia un an, acum începe să facă şi ajustări. Vorbim despre zidurile jardinierelor de pe piaţeta de lângă Primărie. Abia acum şi-a dat seama constructorul că sunt mult prea înalte şi vor să le scurteze. S-au făcut deja marcajele pentru ca zidurile să fie tăiate. Această bătaie de joc este făcută din banii publici şi pe nervii câmpulungenilor care s-au săturat ca centrul municipiului să fie un şantier. Proiectul de reabilitare pare că se modifică în mers, fiind stricate lucrări care au fost efectuate cu puţin timp în urmă. Ne amintim de pavajul care a fost scos din faţa complexului comercial, de piatra cubică scoasă din aceeaşi zonă pentru a face loc unui dispozitiv de scurgere şi acum de ziduri, care trebuie tăiate pentru a le scurta. Aceste lucruri lasă impresia că fiecare face cam ce vrea, în lipsa unui diriginte de şantier care să spună din capul locului cum ar trebui să arate proiectul în varianta finală.

Astfel sunt făcute lucrări din banii publici cu firme de casă ale actualei administraţii, fără a conta dacă sunt efectuate calitativ sau dacă se va respecta vreun termen de execuţie. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK