Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ministrul Apelor şi Pădurilor, în Argeş

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 454

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2426_Clipboard08.jpg

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, s-a aflat miercuri, 9 octombrie, în Argeş, pentru a participa la desfăşurarea fazei naţionale a Concursului profesional „Cel mai bun pădurar”, ediţia 2019, care a avut loc între 8 şi 10 octombrie, la Vidraru.

Prima oprire pe agenda ministrului a fost la Consiliul Judeţean Argeş, unde s-a întâlnit cu prefectul Emilian Dragnea şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu. Discuţiile au vizat stadiul proiectelor implementate de Ministerul Apelor şi Pădurilor în judeţul Argeş. La concursul profesional „Cel mai bun pădurar”, ediţia 2019, au participat 48 de pădurari din întreaga ţară, câştigătorii etapelor judeţene organizate de direcţiile silvice din subordinea Romsilva şi reprezentanţi ai Agenţiei „Moldsilva” din Republica Moldova.

Competiţia este o manifestare de tradiţie, ce îşi propune cultivarea dragostei şi respectului pentru meseria de pădurar şi creşterea răspunderii în muncă pentru realizarea sarcinilor profesionale. Concursul a constat într-o probă teoretică, ce presupune un test grilă cu 30 de întrebări, din principalele domenii de activitate specifice meseriei de pădurar; recunoaşterea speciilor forestiere, a speciilor de vânat, precum şi a principalelor specii de dăunători ai pădurilor; sortarea şi determinarea volumului buştenilor prin măsurători şi calcule specifice; întocmirea unui act de contravenţie/infracţiune şi a unui proces verbal de reţinere, în vederea confiscării, a materialului lemnos, de provenienţă ilegală; utilizarea aplicaţiei SUMAL, prin simularea introducerii datelor în sistemul integrat de urmărire a trasabilităţii lemnului. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK