Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Boncoi şi-a luat consultant şi proiectant pentru alimentarea cu gaze

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 434

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2425_Clipboard20.jpg

Spre final de an, la Valea Mare Pravăţ debutează, la nivel de „hârţogărie”, cea mai aşteptată investiţie într-o comună care are de toate. Mai puţin alimentarea cu gaze naturale, pentru implementarea căreia primarul Ion Boncoi a contractat, deocamdată, serviciile unui consultant şi ale unui proiectant. 

De consultanţă are nevoie pentru organizarea licitaţiei având ca obiect concesiunea înfiinţării de reţele de distribuţie a gazelor naturale. Drept pentru care, pe 26 septembrie 2019, a atribuit direct unei firme din Bucureşti, Cusica Consulting SRL, contractul de consultanţă. Pe Boncoi îl costă 47.600 lei serviciile de întocmire a dosarului preliminar, consultanţa şi asistenţa în elaborarea de către concedent a studiului de fundamentare a deciziei de concesionare; întocmirea calendarului procedurii de concesionare; elaborarea documentaţiei de atribuire, a caietului de sarcini şi a contractului-cadru de concesiune.

Pentru aceeaşi investiţie, Boncoi scoate din bugetul comunei alţi 59.500 lei, în vederea actualizării studiului de fezabilitate pentru înfiinţarea serviciului de utilitate publică de distribuţie a gazelor naturale la Valea Mare Pravăţ. Documentaţia, care priveşte viitoarea reţea în satele Pietroasa, Şelari, Fântânea, Bilceşti, Nămăeşti şi Colnic, va fi realizată tot de o firmă din Bucureşti, Infra Plan SRL, căreia i s-a atribuit, pe 2 octombrie, contractul.

The most visited gambling websites in The UK