Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Gabriel Bratu, invitat special la aniversarea a 25 de ani de existenţă a Camerei de Comerţ şi Industrie România-Israel

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 534

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_Clipboard15.jpgIon Gabriel Bratu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Formare Profesională în Sistem Dual din România, a participat, ca invitat oficial, la evenimentul „25 and sky is the limit”, ocazionat de sărbătorirea a 25 de ani de existenţă a Camerei de Comerţ şi Industrie România-Israel, aceasta fiind cea mai longevivă Cameră de Comerţ bilaterală din ţară. 

Excelenţa Sa, Ambasadorul Statului Israel în România, David Saranga, a participat la aniversarea acestui moment şi a felicitat echipa pentru eforturile şi rezultatele excelente în promovarea cooperării dintre Israel şi România în nenumărate sectoare de activitate.

Autoritatea Naţională pentru Formare Profesională Iniţială în Sistem Dual din România (ANFPISDR) şi Camera de Comerţ şi Industrie România - Israel (CCIRI) au încheiat, în luna iulie a acestui an, un Protocol de Colaborare, prin care se angajează să coopereze în mod aprofundat pentru identificarea nevoilor de calificare/formare şi pentru elaborarea unui plan unitar pentru îmbunătăţirea educaţiei, formării, certificării şi recunoaşterii profesionale iniţiale în sistem dual din România. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK