Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Directorul Boncoi şi-a pus la şcoală geam antifoc

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 626

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Septembrie_2421_Clipboard14.jpgDintre unităţile de învăţământ muscelene, Şcoala Valea Mare Pravăţ îşi permite cele mai multe dotări. Asta datorită finanţării primite de la Primăria condusă de tatăl directorului Petre Boncoi. Pregătirea noului an şcolar s-a făcut ca la manual, cu achiziţii pe măsura „buzunarului” autorităţilor, care nu seacă niciodată. Ce nevoi a avut managerul al cărui tată conduce comuna şi împarte banul public? Cărţi, table magnetice şi servicii pe care alţi colegi de breaslă le-au amânat pentru altă dată, în lipsa fondurilor. 

Cu o lună înainte de încheierea vacanţei de vară, directorul Boncoi a cheltuit 2.762,31 lei pentru un pachet conţinând table magnetice şi accesoriile aferente. Furnizorul Sof Service SRL, din Bucureşti, s-a angajat să livreze Şcolii Gimnaziale Valea Mare Pravăţ lotul de materiale contractat, constând în marker verde pentru whiteboard (tablă albă) - 50 bucăţi; marker roşu pentru whiteboard - 35 bucăţi; marker albastru pentru whiteboard - 35 bucăţi; marker negru pentru whiteboard - 80 bucăţi;  un whiteboard mobil multifuncţional, cu dimensiunea 90 x 180 cm; trei table magnetice 2 x 3, 120 x 220 cm; o tablă magnetică 120 x 300 cm.

Altă achiziţie bifată de Petre Boncoi, nemaiîntâlnită la altă şcoală din mediul rural, constă în montajul unui geam de sticlă antifoc, clasă omologată, cu dimensiunea 127 x 91 cm. Şi-a asumat rezolvarea acestei cerinţe Eco Biacrist Construct SRL, din Câmpulung, care primeşte pentru serviciile sale 3.088 lei. Tot Eco Biacrist Construct SRL a oferit conducerii instituţiei un pachet de servicii constând în reparat, încărcat, verificat stingătoare de incendiu, conform listei: 60 stingătoare P6, 4 stingătoare P10, 8 stingătoare G3, plus dotarea cu 4 stingătoare G3 noi. Achiziţia a presupus o notă de plată de 4.762,85 lei. Tot din Câmpulung este firma căreia i s-a încredinţat direct operaţiunea de înlocuire a unui cazan în instalaţia existentă, cu achiziţie de material. Serviciul prestat de Gecon Termica 2002 a subţiat bugetul şcolii cu aproximativ 20.000 lei.          

Următoarele cheltuieli pe agenda de pregătiri a fiului primarului de la Valea Mare Pravăţ le-au generat serviciile de dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie, contractate de la o firmă din Piteşti. Prestatorul Complet DDD Cleaning SRL s-a angajat să acopere o suprafaţă de 2.250 de metri pătraţi, pentru care a încasat 2.811,37 lei. 

Încheiem cu un pachet de cărţi, pentru procurarea cărora cei de la Valea Mare Pravăţ au schimbat furnizorul. Dacă, anul trecut, firma Libra din Câmpulung satisfăcea nevoia de lectură a vecinilor, de data aceasta, a fost preferat un vânzător din Braşov, Libris SRL. Cele mai proaspete cumpărături ale directorului Boncoi au costat şcoala 788,41 lei. „E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK