Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ciolan a cumpărat camere video şi staţii de autobuz

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 550

Toamna aduce investiţii la Dârmăneşti în domeniul dotărilor stradale, întrucât comuna va beneficia, graţie noilor achiziţii publice întreprinse de primar, de sistem de supraveghere video şi adăposturi pentru pasagerii elevi, cât timp aşteaptă sosirea maşinii care îi transportă de la şi spre şcoală. 18 septembrie este data la care Emilian Ciolan a contractat serviciile firmei care îi livrează şi montează camerele video. Este vorba despre un SRL din Piteşti, Ultra Master Pro, ale cărei prestaţii vor fi plătite cu 66.000 lei. „Soluţia tehnică este configurată pentru 22 de camere video şi conţine: =NVR cu 32 de canale video IP, rezoluţie maximă 12Mp x 1 buc.; =Hard Disk 4Tb pentru sisteme de supraveghere video x 2 buc.; =Cameră de supraveghere video IP, de minim 2Mp, alese în funcţie de necesarul de câmp optic (lentilă) şi flux IR necesar în fiecare loc de instalare x 22 buc.; =Monitor CCTV LCD industrial, Full HD, 22" x 2 buc.; =Router wireless profesional MikroTik Gigabit x 1 buc.; =Dulap de echipamente tip Rack x 1 buc.; =Pachet de montaj cameră, format din: consolă de prindere pe stâlp, sursa de alimentare cu acumulator, tablou metalic; =Accesorii diverse pentru montaj; =Evaluare de risc la securitatea fizică; =Proiectul sistemului de supraveghere video; =Servicii de instalare şi programare echipamente.”, este descrierea achiziţiei recente efectuate de autorităţile de la Dârmăneşti.

După două zile, Ciolan a apelat din nou la portalul destinat cumpărăturilor întreprinse de instituţiile bugetare, pentru a lansa o comandă de două adăposturi în staţiile de autobuz pentru transportul elevilor. Furnizorul ales din SICAP, pe 20 septembrie 2019, este Muntenia TV Media Advertising, din Curtea de Argeş, care vinde Primăriei Dârmăneşti staţiile cu preţul de 32.130 lei. Descrierea staţiei de autobuz arată astfel: lungime - 4 metri, lăţime - 1 metru la bază; acoperiş - 4/2 metri; spătar bancă din material lemnos de 7 x 3 cm; casete luminoase de 91/141 cm, backlight dublă faţă, sursă de alimentare; acoperiş din policarbonat 4 mm; prinderi platbandă de 6/10 cm la 8 mm grosime; laterale şi margini protejate împotriva intemperiilor cu policarbonat 6 mm; spatele placat cu plexiglas de 4 mm 4m/1,5m; staţia va fi vopsită cu pistolul cu aer comprimat cu vopsea rezistentă la intemperii; platformă din beton.

The most visited gambling websites in The UK