Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Directorul Pieţei Mari nu mai stă după investiţia CNI. El şi-a luat o firmă pentru repararea acoperişului

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1016

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Septembrie_2421_Clipboard13.jpg

Recenta achiziţie întreprinsă prin SICAP de directorul Ionel Vlădescu ne conduce la concluzia că proiectul de reconstrucţie din temelii a halei Pieţei Mari nu va fi pus în practică prea curând. Asta deşi primarul Liviu Ţâroiu susţinea altceva, la şedinţa Consiliului Local, de la sfârşitul lunii august. Şi anume că „proiectul Pieţei Mari este depus la Compania Naţională de Investiţii - amănunt pe care îl cunosc toţi cei interesaţi de subiect -, suntem în contact cu ei, în fiecare săptămână discutăm cu ei. Au un Consiliu Tehnic, care aprobă proiectele. Promisiunea este că va fi aprobat de C.N.I. şi vom semna contractul de finanţare anul acesta.”, spunea conducătorului Câmpulungului la sfârşitul lunii trecute. 

Cu toate acestea, gestionarul bunurilor municipalităţii predate în exploatare societăţii Pieţe Servicii Comunitare Muscel SRL a luat hotărârea de a întreprinde o reparaţie a acoperişului pieţei, care nu mai poate aştepta investiţia Companiei. Dacă va fi vreo investiţie în viitorul apropiat. Ideal Bau Struktur SRL, din Bucureşti, este firma căreia i s-a încredinţat direct, pe 16 septembrie 2019, sarcina reparaţiilor, constând în desfacerea tablei deteriorate şi înlocuirea cu tablă cutată maro, de 0,5 mm, pe o suprafaţă de 322 metri pătraţi. Preţul lucrării se ridică la 15.470 lei. 

The most visited gambling websites in The UK