Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Firma soţilor Coşa, Art Contur Design, proiectantul investiţiei de consolidare a Pavilionului Drăghiceanu

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 569

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Septembrie_2421_Clipboard11.jpg

După contractarea serviciilor societăţii Edilul, pentru a pune la punct reţelele de apă şi canalizare la pavilionul de sus al Spitalului TBC, conducerea unităţii sanitare a realizat încă o achiziţie importantă. Pe 18 septembrie 2019, Spitalul de Pneumoftiziologie a parcurs etapa selectării autorului proiectului de consolidare a Pavilionului Drăghiceanu, studiu pe care îl va întocmi firma Art Contur Design, din Câmpulung, reprezentată de soţii Anca şi Adrian Coşa. Costul serviciilor oferite de aceştia se ridică la 102.756,50 lei. Pentru ce se încasează aceşti bani? Pentru servicii de proiectare în fazele: D.A.L.I. - documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie (Certificat de Urbanism + Relevee + Expertiză tehnică + Studiu istoric + Studiu geotehnic + Documentaţii tehnice pentru obţinerea de avize/acorduri solicitate prin certificatul de urbanism, inclusiv avizul de la Comisia Zonală a Monumentelor Istorice) + Documentaţia tehnică în vederea obţinerii autorizaţiei de construire + Proiect tehnic + Detalii de execuţie, necesare în vederea depunerii proiectului „Proiectare în vederea consolidării, reabilitării demisolului şi lucrărilor de reparaţii ale faţadelor Pavilionului Drăghiceanu - Vila Drăghiceanu”.

Este vorba despre o investiţie mai amplă decât cea propusă de TBC, care a primit bani de la Ministerul Sănătăţii pentru transformarea subsolului clădirii într-un Compartiment de Recuperare Medicală Respiratorie. Planurile pentru subsol, care va servi reabilitării pulmonare a pacienţilor cu boli cronice, au fost estimate la 300.000 lei, din care ministerul suportă 90%, iar municipalitatea, 10%.   

 

The most visited gambling websites in The UK