Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Group Concif a câştigat încă două contracte în Muscel. Peste 500.000 lei, preţul a două asfaltări la Albeşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 651

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Septembrie_2419_Clipboard18.jpgPrimarul Cătălin Manta continuă colaborarea cu societatea din Stoeneşti, Group Concif, unul dintre constructorii care lucrează în Piaţa Primăriei şi, sperăm că într-un viitor cât mai apropiat, şi pe Bulevardul „Pardon”. 11 septembrie 2019 este ziua în care portofoliul de lucrări al celei mai prolifice societăţi partenere a statului s-a îmbogăţit cu încă două contracte. Ambele au ca obiect asfaltarea unor uliţe şi i-au fost atribuite direct executantului care se plânge de lipsa forţei de muncă - motiv pentru întârzierea investiţiilor de la Câmpulung - de autorităţile de la Albeştii de Muscel.

Prima reabilitare, care se va realiza pe Uliţa Bizon, a fost ofertată la un preţ de 175.487 lei, pe care Cătălin Manta îl plăteşte uneia dintre firmele familiei Răuţoiu pentru asfaltarea unui drum cu o lungime de 359 metri. Potrivit cerinţelor autorităţii contractante, „sistemul rutier va fi format din: =7 cm beton asfaltic tip BAPC (16 rul 50/70); =15 cm strat din piatră spartă 0-63; =scarificare şi reprofilarea pietruirii existente şi completare cu minimum 10 cm strat din balast; =scurgerea apelor se va realiza prin pantele părţii carosabile către rigola betonată proiectată. Aceasta se va descărca în zona km 0+320 stânga către un canal de pământ, care se va amenaja conform detaliului din proiect; =lăţimea părţii carosabile va fi de maxim 3 m şi acostamente de 0,25 m pe ambele părţi - acostamente consolidate cu acelaşi sistem rutier ca şi partea carosabilă; =execuţia unui trotuar în trepte, pentru a asigura siguranţa pietonilor într-o zonă cu pantă mare şi vizibilitate redusă. 

Cel de-al doilea contract, câştigat de firma din Bădeni tot pe 11 septembrie 2019, are o valoare de 338.152,79 lei. Bani pe care primarul Manta îi cheltuieşte pentru asfaltarea Uliţei Coman. Lucrarea executată pe o lungime de drum de 505 metri va respecta următoarele caracteristici impuse de Primărie la atribuirea contractului: „=7 cm beton asfaltic tip BAPC (16 rul 50/70); =5 cm strat din piatră spartă 0-63; =scarificare şi reprofilarea pietruirii existente şi completare cu minimum 10 cm strat din balast; =scurgerea apelor se va realiza prin pantele părţii carosabile - şanţuri şi rigole betonate; =lăţimea părţii carosabile va fi de maximum 4 m, încadrată cu acostamente de maxim 0,5 m amenajate cu piatră spartă.”

Cele două lucrări obţinute în aceeaşi zi aduc în conturile firmei 513.640 lei, preţul din momentul atribuirii contractelor. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK