Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Se caută şefi pentru Posturile de Poliţie de la Stoeneşti şi Bughea de Sus

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 448

 

Mai multe posturi libere de şefi de Post au fost scoase la concurs de către conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, pentru data de 25 septembrie. Angajările se vor face din surse interne, posturile vacante fiind la diferite Posturi de Poliţie Rurală, după cum urmează: şef de post grad I, la Stoeneşti, care face parte din Secţia Rurală Rucăr; şef de post grad I, la Bughea de Sus, care face parte din Secţia Rurală Valea Mare Pravăţ; şef post I, la Postul de Poliţie Popeşti; şef de post I, la Ciomăgeşti în cadrul Secţiei Drăganu; şef de post I, la Lunca Corbului din cadrul Secţiei Lunca Corbului; şef de post la Vedea în cadrul Secţiei Rurale Poiana Lacului; şef de post I, la Postul de la Cepari, care face parte din Secţia Rurală de la Tigveni.

Poliţiştii care doresc să participe la concursul de la finele lunii septembrie trebuie să aibă cel puţin gradul de agent de poliţie, o vechime de minimul doi ani în MAI şi minimum doi ani în specialitatea exercitării funcţiei. De asemene, candidaţii trebuie să deţină autorizaţie de acces la informaţiile clasificate clasa „secret de serviciu”, să fie declaraţi apţi din punct de vedere medical şi psihologic, să nu fi fost cercetaţi sau sancţionaţi disciplinar, să aibă minim calificativul „Bine” în ultimi doi ani. Interviul este programat pe 25 septembrie, ora 10.00.

Acestea nu sunt singurele funcţii pentru care se dă examen la Poliţia Argeş. Săptămâna aceasta, se va desfăşura un alt concurs, pentru ocuparea funcţiei de şef Birou Combaterea Infracţiunilor contra Patrimoniului, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale. Recrutarea se va face tot din surse interne, iar candidaţii trebuie să aibă cel puţin gradul de inspector principal de poliţie şi minimum trei ani vechime în MAI. Câştigătorul va fi desemnat după proba interviului, care va avea loc miercuri, pe 18 septembrie, la sediul IPJ Argeş, la ora 10.00. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK