Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Mădălina şi Universal Tim Construct, angajate de primarul Proca, pentru o alimentare cu apă, aleile şi grupul sanitar al unei biserici din Berevoeşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1181

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Septembrie_2418_Clipboard15.jpgCele mai consistente contracte, parafate zilele trecute, au ca autoritate contractantă Primăria Berevoeşti, a cărei agendă de lucru devine mai încărcată odată cu sosirea toamnei. O primă achiziţie de lucrări, pe care v-o prezentăm în acest articol, a fost realizată pe 9 septembrie, la o valoare de 40.000 lei. Banii îi vor fi achitaţi unei societăţi din Câmpulung, Universal Tim Construct SRL, care s-a angajat să execute aleile pietonale şi grupul sanitar la Biserica „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului”. Cerinţele administraţiei publice constau atât în proiectare, cât şi execuţia lucrărilor. Mai precis, autorităţile locale au avut următoarele pretenţii de la firma căreia i-au atribuit direct contractul: „dosar cuprinzând actele necesare obţinerii certificatului de urbanism - 2 exemplare; dosare cuprinzând documentaţia pentru obţinerea avizelor solicitate prin certificatul de urbanism - 2 exemplare/aviz; proiect tehnic şi documentaţia tehnică pentru autorizaţia de construire - 2 exemplare; construirea grupului sanitar 3m x 2m, pe fundaţie din beton, zidărie din BCA, hol de acces comun, dispus central şi două cabine WC; şarpantă acoperită cu ţiglă metalică tip Lindab; accesorii şi sistem de apă pluvială (jgheaburi şi burlane); uşi de acces din PVC, cu geam termopan mat sau tăblii PVC, la holul de acces şi la cabine; realizarea instalaţiei de iluminat în hol şi cabine; montarea de gresie pe pardoseală şi faianţă pe pereţi, până la minim 1,20 m; montarea unui vas de WC în fiecare cabină; montarea unui lavoar şi a unei oglinzi în holul de acces; realizarea instalaţiei de apă rece cu accesoriile necesare; realizarea instalaţiei sanitare cu accesoriile necesare şi prelungirea conductei de scurgere până la limita proprietăţii; izolarea termică a construcţiei cu polistiren expandat de minim 5 cm şi finisarea faţadei cu tencuială tip Tinci; construirea de alei pietonale în jurul lăcaşului de cult, cu lăţimea de 1m, total 63 mp; reparaţii ale fisurilor faţadei şi ale soclului lăcaşului de cult - 375 mp; zugrăveli ale faţadei cu vopsea lavabilă în două straturi; vopsitorie sageac, cu vopsea în culoarea aleasă de beneficiar - 32 mp; vopsitorie tâmplărie, cu vopsea în culoarea aleasă de beneficiar - 20 mp; protejarea picturii exterioare.”

Al doilea contract încheiat în această săptămână de primarul Florin Bogdan Proca priveşte modernizarea şi extinderea reţelei de alimentare cu apă potabilă în satul Berevoeşti. Încredinţarea directă a lucrărilor s-a făcut pe 11 septembrie 2019, în favoarea firmei Mădălina SRL. Investiţia care, în esenţă, înseamnă schimbarea conductei de alimentare cu apă potabilă PEHD 90,32, cu izolaţie la îngheţ şi montare de hidrofor, va fi realizată la un preţ de aproximativ 50.000 lei. Suma acoperă următoarele intervenţii executate de constructor: 1.Dezgroparea conductei metalice existente pe o distanţă de 200 ml, extragerea şi înlocuirea acesteia cu conductă PEHD cu diametru Ǿ 32mm, PN 10; 2.Schimbarea conductei metalice existente pe o distanţă de 36 ml aeriană, cu conductă PEHD Ǿ90mm, PN 10 - traversări ale canalului betonat; 3.Accesorii de montaj, mufe, racorduri, piese de branşare, robinete, etc.; 4.Manoperă şi accesorii de montaj pentru instalarea hidroforului, cu debit 4,7mc/h, h pompare 46mca; 5.Branşare la conducta existentă; 6.Sudură fitinguri şi conducte prin polifuziune; 7.Ancorare conductă aeriană la traversări de canal; 8. Izolație antiîngheţ la traversări şi partea aeriană; 9. Probe tehnologice şi punere în funcţiune. 

Tot pe 11 septembrie 2019, primarul Florin Bogdan Proca a mai achiziţionat, de la firma câmpulungeană Pet Electric Global SP, două comunicatoare pentru controlul la distanţă al echipamentelor electrice şi electronice, pentru Staţia de Pompe Berevoeşti şi Bazinul de înmagazinare Lutu Alb - monitorizare nivel minim/maxim apă potabilă bazin, comandă pompe, avertizări prin mesaje vocale sau SMS. Valoarea celor două dispozitive se ridică la 1.560 lei. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK