Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

And Secom Intexim repară bazinul de apă din Capu Piscului şi extinde Şcoala cu clasele I-IV Ţiţeşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 340

 

O lucrare pentru execuţia căreia s-a insistat foarte mult la nivelul Consiliului Local Godeni constă în reparaţii ale bazinului de apă din satul Capu Piscului. Construcţia, componentă a reţelei de alimentare cu apă a acestei părţi a localităţii, are nevoie de reparaţii de izolare termică exterioară, precum şi de remedieri ale acoperişului. Intervenţiile punctate au făcut obiectul unui contract pe care Primăria Godeni i l-a atribuit firmei câmpulungene And Secom Intexim, la preţul de 80.519,39 lei. Bani asiguraţi de Consiliul Judeţean, conform recentei repartizări de fonduri produse la sfârşitul lunii august. 

Constructorul câmpulungean a mai obţinut un contract şi la Ţiţeşti, de o valoare mult mai consistentă decât cel de la Godeni. 420.070 lei este preţul pe care primarul Gheorghe Savu îl plăteşte în contul achiziţiei întreprinse pe 22 august 2019: lucrări de execuţie a extinderii Şcolii cu clasele I-IV din satul Ţiţeşti şi modernizarea grupului sanitar. 

 

 

The most visited gambling websites in The UK