Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

„Trofeul Argeşului” a ajuns şi la Stoeneşti, de Ziua Comunei

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 491

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Septembrie_2415_Clipboard09.jpg

70 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, dar şi 19 tineri merituoşi, care au absolvit anul şcolar 2018 - 2019 cu medii mai mari de 9,50, au fost în centrul atenţiei duminică, 1 septembrie, cu ocazia celei de-a VI-a ediţii a „Zilei Comunei Stoeneşti”.

Premierea a fost făcută de primarul Ion Marin şi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu. Astfel, sute de cetăţeni au participat, cu mic, cu mare, la manifestările ocazionate de ziua localităţii, organizate de administraţia locală şi de primarul Ion Marin.

Şi aici, Consiliul Judeţean Argeş a susţinut financiar proiectele administraţiei locale. Preşedintele Dan Manu a punctat faptul că administraţia judeţului a contribuit cu fonduri substanţiale pentru proiectul privind extinderea şi reabilitarea Şcolii Bădeni şi cofinanţează proiectul privind reabilitarea reţelei de apă şi înfiinţare reţelei de canalizare, proiect finanţat prin programul guvernamental PNDL II. Pentru implementarea acestor proiecte, dar şi a celorlalte, care vizează dezvoltarea comunităţii locale, preşedintele Dan Manu a oferit primarului Ion Marin - „Trofeul Argeşului”. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK