Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ziua Comunei Bughea de Jos a ajuns la a şasea ediţie

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 354

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Septembrie_2415_Clipboard08.jpg

Ziua Comunei Bughea de Jos a fost marcată duminică, 1 septembrie, prin mai multe activităţi sportive şi culturale. Meciul de fotbal, susţinut de echipa locală, dar mai ales inaugurarea Centrului Local de Cultură şi Tradiţie Bughea de Jos, au fost doar câteva dintre surprizele pregătite de primarul Ion Dorel Tănăsescu cetăţenilor din localitate. Nu au lipsit nici momentele de voie bună şi distracţie, dar nici momentul premierii cuplurilor cu cele mai longevive căsnicii. Aceştia au fost vizibili emoţionaţi de acest moment, premierea fiind făcută de edilul Ion Dorel Tănăsescu şi de preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu.

De altfel, în discursul său, edilul localităţii a mulţumit conducerii Consiliului Judeţean Argeş şi preşedintelui Dan Manu pentru sprijinul acordat administraţiei locale în implementarea proiectelor care susţin dezvoltarea comunei. 

Consiliul Judeţean Argeş a alocat fonduri substanţiale pentru modernizarea şi reabilitarea unităţilor şcolare, Şcoala Primară Valea Măcelarului, Şcoala Gimnazială nr.1, Grădiniţa cu Program Normal Poenandre, pentru bazinul de apă de la Mlăci, pentru extinderea reţelei de apă potabilă, dar şi pentru cofinanţarea proiectului finanţat prin programul guvernamental PNDL II, „Reabilitare drum comunal DC Poenandre”.

Pentru buna colaborare dintre administraţia judeţeană şi locală, al căror scop comun este acela de contribui la dezvoltarea localităţii, preşedintele Dan Manu a oferit primarului Ion Dorel Tănăsescu şi cetăţenilor din Bughea de Jos „Trofeul Argeşului”.

La cea de-a VI-a ediţie a comunei Bughea de Jos au mai fost alături de comunitatea locală senatorul Gheorghe Marin şi subprefectul Adrian Bughiu. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK