Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pentru marcarea parcărilor, ADP a cumpărat o maşină specială

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 432

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_August_2412_Clipboard15.jpgPrinsă în lista de investiţii, la ultima rectificare bugetară a Primăriei Câmpulung, din luna iulie, maşina de marcaje rutiere a fost achiziţionată de Serviciul Public de Administrarea Domeniului Public şi Privat al Municipiului Câmpulung. 

Pentru cumpărarea utilajului, a fost prevăzută suma de 70.000 lei. Dar a fost achiziţionat, pe 19 august, de pe SICAP, cu 68.425 lei (14.474 euro). Firma care va aduce maşina de marcaj rutier „Kontur 30” la ADP este una din Argeş, cu sediul în comuna Geamăna, Compania M.I.R.A. Internaţional SRL. 

Conform descrierii din anunţul de achiziţie, utilajul  este destinat aplicării fără aer (airless) a marcajelor rutiere transversale în parcări, depozite, folosind vopsele cu uscare rapidă. Maşina are dimensiuni mici, ceea ce-i permite efectuarea liniilor fără a bloca traficul rutier din oraş. În plus, aplicarea marcajelor cu presiune înaltă oferă posibilitatea folosirii vopselelor cu densitate ridicată. Datorită acestor caracteristici, vopseaua de întinde uniform şi se usucă repede. La capitolul caracteristici tehnice, maşinăria dispune de:

8un rezervor de vopsea de 33 kilograme; 

8o viteză maximă de aplicare a marcajelor de până la 2 kilometri pe oră; 

8un pistol din inox „Graco”, care poate fi folosit pentru aplicarea marcajelor longitudinal, cât şi transversal;

8o pompă vopsea „Graco” cu o capacitate de 4,7 litri pe minut;

8motor benzină „Briggs&Stratton”, de 6,5 Cai Putere;

8un compresor italian „Dari”;

8indicator electronic vopsea plus rezervă;

8un consum de combustibil de 2,2 litri pe oră;

8presiune de lucru la aplicarea vopselei de 130 barr;

8are o greutate de 130 kilograme;

8are o dimensiune în lucru de 1,9 metri lungime, 0,9 metri lăţime şi 1,2 metri înălţime;

8cu un rezervor de vopsea se pot aplica 60 metri pătraţi de marcaj.

În preţul de achiziţie, firma livratoare va furniza echipamentul, certificat CE, şi va instrui personalul care va deservi maşina. 

Pe 25 iulie, ADP Câmpulung a mai cumpărat patru parcometre, care au costat în total 80.225,04 lei, adică 20.056,26 lei bucata. Aparatele vor fi montate în centrul municipiului, pentru ca şoferii interesaţi să-şi lase maşinile în această zonă să aibă de unde-şi procura tichetele de parcare. Acestea sunt livrate de o firmă din Oradea, Alien Charging Electris, şi vor avea cititoare de monede şi bancnote performante, plus cutie de bancnote securizată; sistem de operare programabil de la distanţă; funcţionare pe iluminat public; modul de comunicare GPRS.

Pe lângă cele menţionate, pe lista de investiţii a Primăriei Câmpulung, ADP mai figura cu achiziţia unui cilindru compactor 1-3TO. “E.M.” 

 

The most visited gambling websites in The UK