Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Asfaltatorul preferat al lui Boncoi a prins o lucrare de peste 500.000 lei la Coşeşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 465

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_August_2409_Clipboard16.jpgPrimarii Emilian Ciolan şi Nicolae Pană au pe agenda de lucrări investiţii la infrastructura rutieră, pentru care au achiziţionat, săptămâna trecută, serviciile constructorilor cu care vor colabora la realizarea lor. Edilul de la Coşeşti pregăteşte o asfaltare în comună, drept pentru care, vineri, 9 august, a selectat, prin intermediul site-ului de achiziţii publice, executantul. SC Drum Construct Logistik SRL, din Miceşti, este firma care a realizat majoritatea asfaltărilor la Valea Mare Pravăţ de când primar este Ion Boncoi. 534.464,46 lei este valoarea contractului semnat de primarul Nicolae Pană cu asfaltatorul din Miceşti, care va asigura partenerului public proiectarea şi execuţia asfaltării străzii Primăriei, străzii La Notaru şi a străzii Valea lui Baj, pe o distanţă de 800 de metri.
Cerinţele autorităţii contractante au constat în întocmirea proiectului tehnic, a detaliilor de execuţie şi a  caietului de sarcini, a documentaţiei de obţinere a avizelor, asistenţă tehnică şi execuţia lucrării: terasamente, fundaţie din balast 30 cm, fundaţie din piatră spartă 15 cm, îmbrăcăminte asfaltică din BAPC 16 -7 cm, lucrări de scurgere a apei (podeţe), rigolă carosabilă.
Omologul lui Nicolae Pană de la Dârmăneşti, primarul Emilian Ciolan, are şi el programată o lucrare menită să asigure trecerea în siguranţă peste un pârâu din localitate. Intervenţiile în valoare de 220.000 lei vor fi puse în operă de o firmă din Piteşti, Nalcon Instal 2009, care va executa „trecerea peste pârâu prin montarea ţevilor corugate cu diametrul de 1.200 mm din pvc, executarea de timpane din beton armat, rampe de acces şi platforma betonată care asigură circulaţia.” “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK