Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primarii Tarbă şi Pădureanu au ales să lucreze cu firma And Secom Intexim

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 555

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_August_2409_Clipboard15.jpg

Mijlocul săptămânii trecute a constituit o perioadă favorabilă pentru firma câmpulungeană And Secom Intexim, care a obţinut patru contracte de lucrări în două comune muscelene. Trei dintre ele reprezintă colaborări cu primarul Ion Pădureanu, de la Godeni, care a întreprins mai multe achiziţii de servicii, în scopul punerii în practică a câtorva investiţii planificate în acest an. Cea mai consistentă lucrare va fi întreprinsă la unitatea sanitară principală a localităţii. Sarcinile constructorului constau în „Proiectare, reconfigurare şi execuţia acoperişului la Dispensarul Godeni”. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv al administraţiei publice din comuna amintită, pe 7 august 2019, a fost efectuată o achiziţie directă de servicii, contractul fiind încheiat cu And Secom Intexim, la preţul de 154.700 lei.
În aceeaşi zi, agentul economic câmpulungean a mai obţinut alte două lucrări la Godeni, de valoare şi amploare a intervenţiilor mult mai reduse decât cea descrisă mai înainte. Într-un sfârşit, şeful Executivului a dispus reparaţia scărilor Căminului Cultural din satul Coteşti, care arătau jalnic, în total contrast cu imobilul reabilitat. Refacerea treptelor de pe care au „zburat” plăcile de gresie aproape în totalitate - iar cele rămase erau sparte, necesitând înlocuirea lor în întregime - costă bugetul localităţii aproximativ 25.000 lei. Aceasta este valoarea contractului încredinţat executantului din municipiu, care, în afara celor două lucrări, mai are de realizat nişte reparaţii la bazinul de apă din satul Capu Piscului, intervenţie care nu-l costă pe primarul Pădureanu decât 900 lei.
Al patrulea contract obţinut, săptămâna trecută, de societatea din Câmpulung are ca obiect „Proiectarea şi execuţia lucrărilor de reparaţii ale acoperişului Complexului Comercial Centru, în comuna Bughea de Sus”. Primarul Nicolae Tarbă va plăti lucrarea achiziţionată pe 8 august 2019 cu 102.340 lei. “E.M.” 

The most visited gambling websites in The UK