Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Dorel Tănăsescu lucrează cu firma lui Bănăţeanu la amenajarea terenului de sport. Preţul investiţiei: 400.000 lei

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 715

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_August_2407_Clipboard17.jpgPrimarul Dorel Ion Tănăsescu a ajuns în faza punerii în practică a unei lucrări programate în acest an. Este vorba despre o investiţie destinată copiilor şi adolescenţilor, în special, în rândul cărora este încurajată ideea de mişcare şi de sănătate prin mişcare.

La Bughea de Jos, va apărea un nou teren de sport ca urmare a „lucrărilor de modernizare şi amenajare a spaţiului public de recreere”, cum generic s-a intitulat achiziţia directă întreprinsă recent de autorităţile locale din comuna vecină. Câştigătorul contractului în valoare de 401.625 lei este o mai veche cunoştinţă a Primăriei Câmpulung, SC N&G Agricola Ind Invest SRL, manageriată de omul de afaceri Nicuşor Bănăţeanu. Data finalizării cumpărării directe efectuate de autorităţile de la Bughea de Jos este 31 iulie 2019. Având experienţa celei mai proaspete lucrări derulate în municipiu de societatea în cauză, parcul din Vişoi, de lângă Biserica de Lemn, care nu este gata nici la un an distanţă de momentul finalizării, conform contractului, n-am putea preciza în vara cărui an se va bucura tineretul bughean de beneficiile obiectivului planificat de administraţia locală.  

Şi primarul de la Valea Mare Pravăţ şi-a planificat o mică dotare în acelaşi domeniu, mai cu seamă că localitatea are şi bază sportivă, are şi echipă de fotbal. Tot pe 31 iulie 2019, edilul Ion Boncoi a comandat, prin intermediul SICAP, un pachet de materiale destinat protejării terenului de fotbal. Mai precis, pachetul include două bucăţi de plasă de protecţie cu dimensiunile 30 x 4 metri şi bordură perimetrală. Achiziţia a costat bugetul comunei 3.105 lei. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK