Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ca să stopeze imputarea cadourilor pentru copii, Primăria Aninoasa se judecă cu Curtea de Conturi

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 299

 

Este de notorietate că în rapoartele Camerei de Conturi Argeş, din 2013, până în prezent, întocmite după ce au luat la puricat administraţiile locale din judeţ, se face, printre altele, referire la faptul că zeci de primării din judeţ trebuie să restituie sumele cheltuite pe cadourile de Crăciun pentru copii. Conform auditorilor Camerei de Conturi, ar fi vorba de „plăţi nelegale acordate din bugetele locale”. Și cum sumele nu sunt deloc mici, cele mai multe dintre primăriile în cauză au contestat în instanţă decizia Camerei de Conturi Argeş.

Ultima Primărie din Argeş, care s-a hotărât să se judece cu Curtea de Conturi, pentru stoparea imputării sumelor cheltuite cu cadourile pentru copii, este cea păstorită de Ştefan Benonie, la Aninoasa. Auditorii au considerat că s-a adus o „gaură” la buget de 10.200 de lei şi au solicitat Primăriei să-i restituie. Primarul nu s-a dat bătut şi s-a adesat instanţei. „Aşa este, avocaţii au deschis o acţiune în instanţă. E vorba de cadourile pentru copii. Nu vreau să comentez prea mult, e un subiect care m-a dezamăgit şi mă întristează în continuare. Când auzi şi vezi că s-au furat atâtea în ţara asta, îmi vine greu să cred că ne cramponăm de pungile cu dulciuri făcute cadou copiilor. Când eram mic, ţin minte că asta era cea mai mare bucurie, de sărbători, să primim dulciuri.”, a precizat Benonie pentru o publicaţie judeţeană. Acţiunea în instanţă a fost înaintată pe 4 iulie, însă nu s-a stabilit un prim termen de judecată. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK