Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primarul Savu repară şcolile, pe perioada vacanţei de vară

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 352

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iulie_2404_Clipboard13.jpg

Primarul de la Ţiţeşti, Gheorghe Savu, îşi pune la punct şcoala centrală, pe perioada vacanţei de vară. La începutul săptămânii, a contractat direct, prin intermediul site-ului de achiziţii publice, o lucrare de reparaţii generale la Şcoala „I.C. Lăzărescu”, constând în reparaţii ale uşilor, înlocuirea gresiei, îndepărtarea lambriului de la hol şi repararea lui, aplicarea tencuielii decorative. Pregătirea instituţiei de învăţământ pentru noul an şcolar îl costă pe edilul liberal 29.816,64 lei. Executantul contractat pe 22 iulie 2019 este SC Flormaf Top Concept SRL-D, din Livezeni. 

Tot la Ţiţeşti se pregăteşte o investiţie mai amplă în domeniul învăţământului. Şi anume extinderea şi modernizarea Şcolii cu clasele I-IV din satul Ţiţeşti, pentru care, deocamdată, primarul Savu a achiziţionat serviciul de elaborare a documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii. D.A.L.I. va fi întocmit de firma câmpulungeană And Secom Intexim, care a obţinut contractul la preţul de 8.330 lei. Potrivit descrierii investiţiei în infrastructura şcolară, „suprafaţa propusă pentru extindere este de 95,10 metri pătraţi. Propunerile de intervenţie cuprind următoarele: 1.Demolarea magaziei; 2.Demolarea coşurilor de fum; 3.Construirea unei săli de clasă şi a unui hol de acces; 4.Deplasarea a două goluri de uşă; 5.Desfiinţarea magaziei de sub scară; 6.Refacerea scării metal/ghips carton RF; 7.Refacerea şarpantei şi învelitorii; 8.Refacerea tencuielii exterioare; 9.Termosistem extindere; 10.Trotuar siguranţă beton; 11.Sistem de colectare a apelor meteorice. Documentaţiile elaborate vor include: studiile de teren, expertiza tehnică, documentaţii pentru certificatul de urbanism şi documentaţiile necesare obţinerii avizelor solicitate prin certificatul de urbanism.” “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK