Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Vasile Leau pregăteşte „Brâul de la Boteni”. Firma organizatoare îl costă aproape 30.000 lei

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 521

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iulie_2404_Clipboard11.jpgAutorităţile locale de la Boteni se pregătesc de sărbătoare. Ziua Comunei, intitulată, după cum tot Muscelul cunoaşte, „Brâul de la Boteni”, trece prin „focurile” organizării, mai cu seamă că Vasile Leau a cam spart gura târgului la ediţiile trecute cu spectacolele pe gustul sătenilor. La Boteni au concertat, de-a lungul anilor, cele mai importante nume ale folclorului românesc şi, cum ştacheta a fost ridicată la un nivel superior, locuitorii se aşteaptă ca, în 2019, să fie la fel de bine, dacă nu, mai bine. Dacă Leau se va depăşi pe el însuşi în materia organizării uneia dintre cele mai populare serbări muscelene, rămâne de văzut. După cum rămâne de văzut lista artiştilor tocmiţi să susţină recitaluri în faţa botenarilor şi a vecinilor lor, inclusiv câmpulungeni, care, în funcţie de notorietatea interpreţilor cap de afiş, se alătură localnicilor în sărbătoare. Deocamdată, primarul Leau a contactat firma organizatoare, SC Hermes Events Total SRL. Achiziţia serviciilor partenerului care va aduce la Boteni artiştii s-a produs pe 22 iulie 2019, la o valoare a cumpărării directe de 29.750 lei. 

În paralel cu pregătirile pentru distracţia anuală aşteptată de consăteni, şeful administraţiei publice locale avansează, cu paşi mici, proiectele locale. Unul dintre acestea îl constituie amenajarea centrului civic, lucrare pentru care, de curând, a contractat serviciile de proiectare. Se va ocupa de întocmirea studiului topo, de elaborarea memoriului de prezentare şi memoriului tehnic general, a caietului de sarcini, a pieselor desenate, inclusiv de verificarea tehnică a proiectului, o firmă din Piteşti, Emy Project Consulting SRL. Colaborarea cu proiectantul piteştean îl costă pe Vasile Leau 42.483 lei. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK