Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Înainte să iasă din garanţie, Se fac reparaţii la drumul Lereşti-Voina

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 525

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iulie_2403_Clipboard11.jpg

Mai e un pic şi lucrarea de reabilitare a Drumului Judeţean 734 Voineşti - Lereşti - Voina iese din perioada de garanţie. Asfaltarea a fost făcută de consorţiul de firme General Trust Argeş şi Genesis Internaţional Bucureşti şi achitată de Consiliul Judeţean Argeş din bani europeni.

Pentru că, de-a lungul timpului, în asfaltul turnat acum aproape 10 ani au apărut diferite fisuri sau acesta a sărit în jurul gurilor de canalizare, amplasate pe mijlocul străzii, administraţia locală a contactat constructorul, care, săptămâna trecută, a demarat un amplu proces de reparare. Reprezentanţii General Trust au început din satul Voineşti şi merg cu reparaţiile până la Voina. Chiar în dreptul Târgului săptămânal şi al Ateneului din Voineşti, asfaltatorii au decopertat zonele afectate, au turnat o substanţă specială peste care au pus un strat de nisip, pentru o mai bună priză cu noul strat de asfalt.

După ce va ieşi din garanţie, DJ 734 va trece în administrarea Drumurilor Judeţene Argeş. Lucrările de modernizare a DJ 734 Lereşti - Voina, pe o distanţă de 19 kilometri, au debutat în martie 2011 şi au costat 37,3 milioane lei, beneficiarul fiind Consiliul Judeţean, care a accesat prin ADR Sud Muntenia bani europeni. Reabilitarea a cuprins nu numai asfaltarea propriu-zisă, dar şi consolidări, amenajări de trotuare şi acces în curţile oamenilor, dar şi consolidarea a nouă poduri.A.T.

The most visited gambling websites in The UK