Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Şi primarii Marin şi Andrei se pregătesc de petrecere

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 325

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iulie_2401_Clipboard15.jpgFebra pregătirilor pentru sărbătoarea localităţii a cuprins, în afara Câmpulungului, alte două localităţi din Muscel: Stoeneşti şi Hârtieşti. Primarul Paul Ion Marin a apelat la aceeaşi societate câmpulungeană care îi repară puntea din Slobozia pentru a-i realiza o scenă. Mai precis, Orizont SA, o firmă înregistrată în Grui, va construi şi va monta scena cu structură metalică şi acoperiş, pe fundaţie existentă, în satul central al comunei. Serviciile constructorului, care a prins acest contract atribuit direct, pe 11 iulie 2019, costă 16.065 lei. 

Petre Andrei, de la Hârtieşti, şi-a asigurat artiştii care îi vor delecta pe consăteni, de Sfânta Maria, când comuna petrece în zi de sărbătoare. Pe 2 iulie, s-au achiziţionat, prin intermediul site-ului de achiziţii publice, „serviciile culturale de coregrafie şi dans popular”. În fapt, programul artistic susţinut de Trupa Record Câmpulung, condusă de Ionică Radu. Preţul contractului s-a ridicat la 1.428 lei. Vedeta serii va fi Petrică Mîţu Stoian, care va încasa pentru recitalul de muzică populară, cu o durată de 45 de minute, un onorariu de 6.000 lei, conform contractului din 1 iulie 2019.  În schimb, interpretarea artistică a Lorennei, cântăreaţă de muzică populară şi de petrecere, programată să dureze 60 de minute, îl costă pe Petre Andrei 5.712 lei. Contractul pentru acest ultim angajament artistic a fost încheiat din vreme, pe 20 iunie 2019, cu firma din Gherla-Cluj, Vedete Music Show. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK