Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un WC construit la o şcoală din Coşeşti îl costă pe primarul Pană peste 122.000 lei. Banii îi are de la Consiliul Judeţean

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 350

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iulie_2397_Clipboard18.jpgAchiziţia săptămânii trecute o bifează Primăria Coşeşti, băgată la cheltuieli de construcţia unui grup sanitar la Şcoala Jupâneşti, în satul cu acelaşi nume. 122.236,80 lei îl costă pe primarul Nicolae Pană toaleta şcolii, pe care o va amenaja aceeaşi firmă din Piteşti, care a prins un contract de drumuri în localitate. Contractul i s-a încredinţat direct, pe 26 iunie 2019, societăţii Domave Anghel, care va asigura nu numai execuţia, ci şi proiectarea obiectivului finanţat în totalitate de Consiliul Judeţean. În această primăvară, CJ Argeş a alocat 150.000 de lei autorităţilor locale de la Coşeşti, ca să rezolve această deficienţă a unităţii de învăţământ, pe care bugetul local n-a fost în stare s-o susţină. Care au fost cerinţele autorităţii contractante, în a cărei subordine funcţionează instituţia şcolară din Jupâneşti, aflăm de pe portalul care mijloceşte achiziţiile întreprinse de primării şi restul instituţiilor bugetare: „Autoritatea contractantă doreşte să achiziţioneze servicii de proiectare şi execuţie a unui grup sanitar, după cum urmează: 1.Servicii de proiectare la fazele: studiu de fezabilitate, documentaţii pentru avize, acorduri-autorizaţii; proiect tehnic şi detalii de execuţie; 2.Lucrări de construcţie a grupului sanitar; grup sanitar în suprafaţă de 24 mp, format din: un grup sanitar pentru persoane cu dezabilităţi, două grupuri sanitare pentru fete, două grupuri sanitare pentru băieţi; un hol care uneşte toate grupurile sanitare şi în care se află două lavoare. Serviciile şi lucrările trebuie realizate în conformitate cu legislaţia specifică în vigoare, astfel încât construcţia finală să poată primi toate autorizaţiile de funcţionare.”

 

The most visited gambling websites in The UK