Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După soluţia aplicată pe DN 73C Câmpulung - Curtea de Argeş, Cârpeli pe încă un drum naţional din Muscel: DN 73D Câmpulung - Mioveni

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 470

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2395_Clipboard01.jpgÎn ultima zi lucrătoare a săptămânii trecute, unul dintre drumurile naţionale de ruşine din Muscel a simţit atingerea asfaltului, dar nu în cadrul unui proiect de reparaţie capitală, cum era firesc să se întâmple. DN 73D, Câmpulung - Mioveni, se peticeşte, deşi artera are nevoie de intervenţii de amploare: consolidări pe tronsoanele afectate de alunecările de teren şi binemeritata aşternere a covorului asfaltic de care artera naţională are nevoie. Imaginile surprinse de Valentin Comănescu, vineri, 21 iunie 2019, la Suslăneşti, sunt edificatoare: măsurile dispuse în scopul ameliorării condiţiilor de circulaţie pe drumul naţional, care străbate satul Suslăneşti din Mioarele şi comunele Boteni, Hârtieşti, Vultureşti, Davideşti, Ţiţeşti, se rezumă la nişte petice de asfalt, după modelul celeilalte artere de importanţă naţională, Câmpulung - Curtea de Argeş, a cărei reparaţie a fost anunţată cu surle şi trâmbiţe de politicienii aflaţi în campanie electorală pentru europarlamentare. Pentru ca deznodământul să fie unul dezamăgitor, aidoma celui de care au avut parte şoferii care au trecut pe la Suslăneşti zilele trecute. 

„DN 73D Suslăneşti. Se continuă peticirea anuală a unei mici porţiuni de drum naţional. Dacă în anii trecuţi era astupată una din zece gropi, anul acesta deja arată că un adevărat DN, cu peticirea a două din zece gropi. Acest DN este unul dintre cele mai proaste drumuri din judeţul Argeş şi, totuşi, sunt curios de suma investită fără rost din banii noştri. Sunt convins că ar fi fost mult mai ieftină turnarea unui covor asfaltic decât plombarea periodică doar a unor gropi mai norocoase.”, scrie Valentin Comănescu. „Din păcate, exact aşa stau lucrurile., adaugă Marius Coman. Dar şi la peticirea gropilor respective “s-a frecat menta” de către muncitorii care le-au plombat. Veneau la 11:00 şi plecau la 14:00. Ba au făcut şi lucru de mântuială, după cum se poate vedea. Să nu crezi că în cele trei ore din intervalul de timp pe care ţi l-am indicat, lucrătorii munceau non-stop. Nu, două ore stăteau la masă, după care târau o lopată după ei şi spuneau bancuri sau butonau la telefoane.” Aspect sesizat şi de autorul fotografiilor şi al comentariului explicativ, care a remarcat şi că lucrarea n-a fost semnalizată. „E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK