Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

O firmă reprezentată pe site-ul de licitaţii de Argentina Culcuş, consilierul cultural al primarului Gheorghe Savu,  a câştigat contractul de organizare  a evenimentelor artistice la Tiţeşti 

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 655

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2391_Clipboard20.jpg

Organizatoarea Zilei cultural-artistice a comunei Ţiţeşti este o firmă din Ştefăneşti, unde, potrivit informaţiilor postate pe site-ul destinat achiziţiilor publice efectuate de instituţiile bugetare, persoană de contact este Argentina Culcuş. Care, după pierderea funcţiei de director al Centrului Cultural Mioveni, şi-a găsit de lucru la Primăria Ţiţeşti, unde ocupă funcţia de consilier cultural al primarului Gheorghe Savu. Vă amintim că, toamna trecută, Argentina Culcuş l-a însoţit pe edilul comunei într-o vizită la Parlamentul European de la Strasbourg, ca membri ai unei delegaţii a Mioveniului, conduse de primarul Ion Georgescu. Revenind la „serviciile de organizare de zile cultural-artistice”, acestea au fost atribuite direct, pe 28 mai 2019, firmei A17 Inovation Concept SRL, din Ştefăneşti, pe al cărei e-mail cei interesaţi o pot contacta pe însăşi consiliera primarului pentru care prestează serviciul de „organizare de evenimente pentru diverse ocazii (Zile de Comune, Zile Naţionale, spectacole artistice, expoziţii, târguri de meşteri).” Preţul achiziţiei de la sfârşitul lunii mai s-a cifrat la 2.380 lei, cel mai probabil, pentru punerea în operă a unei singure manifestări din cele enumerate.  

 

The most visited gambling websites in The UK