Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Reţeaua de gaz se extinde pe Uliţele Povernei şi Vlăsceanu

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 331

 

Planurile de extindere a reţelei de gaz în localitatea vecină n-au fost întrerupte nici în acest an, în care agenda de investiţii conţine lucrări costisitoare, precum introducerea canalizării, cu staţia de epurare aferentă, Căminul Cultural al localităţii, construcţia unui pod, o altă sursă de apă pentru satul Loturi, unele cu fonduri locale, altele cu fonduri guvernamentale sau europene. Dar şi în cazul lucrărilor susţinute din finanţări nerambursabile, bugetul local are şi el partea sa de contribuţie, tradusă în miliarde de lei vechi. În ciuda obligaţiilor care apasă pe vistieria publică, tot şi-a făcut loc între dezideratele acestui an ale administraţiei publice locale şi continuarea branşării gospodăriilor din comună la reţeaua de gaz, prin introducerea ei în zonele în care lipseşte. 

În 2019, vor intra în şantier Uliţa Povernei, pe o lungime de 305 metri, şi Uliţa Vlăsceanu, pe o distanţă de 117 metri. Lucrarea de extindere a sistemului de distribuţie a gazelor naturale va fi susţinută, financiar, cu o contribuţie din bugetul local, într-un cuantum total de 96.161,52 lei: 56.258,44 lei, în cazul Uliţei Povernei, şi 39.903,08 lei, pentru Uliţa Vlăsceanu. Prin hotărârea de aprobare a zonelor de lucru şi a cofinanţării locale pentru fiecare dintre acestea, aleşii de la Schitu Goleşti au încuviinţat cedarea în folosinţa operatorului Distrigaz Sud Reţele a conductelor de distribuţie nou executate. Compania va putea racorda solicitanţii la reţeaua care se va realiza în regim de cofinanţare, cu respectarea legislaţiei aplicabile în domeniul gazelor naturale, fără îndeplinirea altor formalităţi şi fără emiterea de către Primăria Schitu Goleşti a unor adeverinţe sau acorduri în acest sens. Primarul Vasile Tudorel Miriţă a fost împuternicit de Consiliul Local să semneze contractul de cofinanţare a investiţiei. “E.M.”

 

 

The most visited gambling websites in The UK