Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Preşedintele Colegiului Medicilor Argeş: „În ultimii doi ani, s-au făcut investiţii în sistemul de sănătate din Argeş mai mult decât în ultimii 30 de ani”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 323

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2391_Clipboard06.jpgVineri, 7 iunie 2019, preşedintele Dan Manu, vicepreşedinte PSD Argeş, s-a întâlnit cu directorii spitalelor aflate în subordinea Consiliului Judeţean Argeş. La întâlnire au participat şi reprezentanţi din conducerile Casei de Asigurări de Sănătate Argeş, Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, Colegiului Medicilor Argeş şi Asociaţiei Medicilor de Familie, alături de consilierul preşedintelui C.J. pe probleme de Sănătate, dr. Anci Ionescu.

Discuţiile au vizat dezvoltarea şi funcţionarea unităţilor sanitare argeşene, atât din punct de vedere al infrastructurii, cât şi al dotării cu echipamente medicale, precum şi al cadrelor medicale, în special tinerii medici specialişti, care au ales să profeseze în spitalele argeşene în ultimii doi ani. Aparatura ultramodernă achiziţionată în ultimii ani, dar şi proiectele pe care Consiliul Judeţean Argeş le are în implementare în domeniul infrastructurii sanitare au fost principalele puncte ce au determinat alegerea lor.

Reprezentanţii fiecărui spital aflat în reţeaua Consiliului Judeţean Argeş a prezentat stadiul de implementare al proiectelor şi de achiziţie al echipamentelor cuprinse în lista de investiţii, cu fonduri de la Ministerul Sănătăţii şi de la Consiliul Judeţean Argeş.

De asemenea, au fost dezbătute problemele privind medicina de familie şi medicina şcolară la nivelul judeţului Argeş, precum şi necesitatea înfiinţării unui Centru de Permanenţă la Călineşti.

În cadrul întâlnirii pe care preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, a avut-o cu directorii spitalelor şi conducerea instituţiilor publice de sănătate din judeţ, preşedintele Colegiului Medicilor Argeş, dr. Valentin Bănică, a subliniat faptul că, în ultimii doi ani, în spitalele din subordinea Consiliului Judeţean Argeş s-au făcut investiţii, atât în aparatură medicală, cât şi în infrastructură, cum nu au mai fost de aproape 30 de ani.

The most visited gambling websites in The UK