Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Lui Cioacă i se cere condică de prezenţă, din cauză că angajaţii mai lipsesc de la serviciu

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 479

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Mai_2388_Clipboard31.jpgA doua instituţie subordonată Consiliului Local, după Muzeul Municipal, care îşi prezintă noile stat de funcţii şi organigramă finanţatorilor, pentru a le aproba, este Casa de Cultură „Tudor Muşatescu”. Al cărei director rezistă, în ciuda nemulţumirii afişate de faţadă la adresa activităţii acestuia, prin care se consumă banul public, fără efecte spectaculoase din punct de vedere al scopului servit. Însă nu poate fi învinovăţit exclusiv Liviu Cioacă pentru prăbuşirea culturală a Câmpulungului. Poate doar pentru incapacitatea de a gândi evenimente atractive pentru publicul tânăr, la care participanţii să vină de plăcere, nu aduşi cu forţa cu şcoala. Întrucât subiectul acestei relatări îl constituie personalul instituţiei, prezentarea grilei de salariaţi aleşilor locali are legătură şi cu faptul că, anul trecut, Casa de Cultură a mai făcut o recrutare din rândul apropiaţilor: fiica lui Neluş Horobeanu, Ioana Horobeanu, în prezent Radu, după încuscrirea coregrafului cu cântăreţul Ionică Radu. Tinerei i s-a găsit serviciu la instituţia la care lucrează şi tatăl, drept pentru care o regăsim printre cei şapte salariaţi, număr menţinut constant de ani buni. 

Înainte ca materialul de şedinţă, conţinând noutatea în materie de angajări, produsă în 2018, să ajungă în plen, a existat o singură remarcă pe marginea sa, din partea liberalului membru al Comisiei de Cultură. Şi anume ca instituţia să deţină de acum înainte condică de prezenţă, întrucât „sunt semnale că persoanele angajate nu sunt la programul zilnic”. Asta da „noutate” ajunsă la urechile aleşilor taman acum, când pare că “s-a rupt lanţul de iubire” între Sergiu Cicu şi Liviu Cioacă! Şi nu din cauză că primul este de la ALDE, iar al doilea, de la PNL. Dacă n-o fi de la bani… 

Iată în continuare cine „trebăluieşte” artistic la Casa de Cultură „Tudor Muşatescu”, ai cărei angajaţi riscă din nou mutarea, dacă cei doi directori nu se împacă.                                        

Compartiment de conducere

Cioacă Florian Liviu, manager (grad profesional II, studii superioare).

Compartiment de execuţie 

Specialitatea: Coregrafie, Teatru, Arte Vizuale, Muzică 

Horobeanu Ion, referent (grad profesional IA, studii superioare);

Iana Ion, referent (grad profesional IA, studii superioare);

Cioacă Eduard Florin, referent (grad profesional II, studii superioare);

Timofte Lola Gina, referent (debutant, studii superioare);

Radu Loredana Ioana, referent (debutant, studii superioare).

Specialitate: Administrativ 

Radu Nicoleta, îngrijitor.

The most visited gambling websites in The UK