Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Investiţiile prin PNDL contribuie la dezvoltarea localităţilor urbane şi rurale

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 449

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Mai_2388_Clipboard21.jpg

„Datorită măsurilor luate de Guvernul PSD, în acest an România are cel mai mare Produs Intern Brut din istorie, depăşind pentru prima dată 1.000 de miliarde de lei. Iar în primul trimestru al anului în curs creşterea economică a fost de 5%! 

Salariul minim pe economie a crescut, veniturile multor categorii profesionale s-au majorat semnificativ, iar puterea de cumpărare a cetăţenilor s-a îmbunătăţit continuu. Producţia şi exporturile la anumite produse agricole au atins cote record, poziţionând România pe unul dintre primele locuri în Europa după mult timp. 

Investiţiile publice - în special prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală - au contribuit şi contribuie la dezvoltarea localităţilor urbane şi rurale, proiectele în Sănătate şi Educaţie sunt tot mai consistente, fiscalitatea a fost redusă, programele guvernamentale de susţinere a mediului de afaceri sunt la cel mai înalt nivel după Revoluţie. Pe plan extern, europarlamentarii PSD au acţionat constant pentru eliminarea dublului standard, pentru protejarea şi susţinerea intereselor României şi ale cetăţenilor săi, au luptat ca România să fie respectată pe plan european. PSD va continua pe acelaşi drum al creşterii economice şi de aşezare a României la locul care i se cuvine în Europa! Pentru că românii şi România merită mai mult respect în Europa!”, a transmis Şerban Valeca, preşedinte PSD Argeş.

 

The most visited gambling websites in The UK