Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Se pregătesc câteva lucrări de drumuri şi la Davideşti. Deocamdată, primarul Ionuţ Sandu şi-a găsit proiectantul

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 535

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Mai_2386_Clipboard19.jpgPrimarul Ionuţ Sandu, de la Davideşti, a ales o firmă din Piteşti, pentru a-i furniza proiectarea necesară realizării unor lucrări de drumuri. Ida Project SRL a obţinut, prin încredinţare directă, cele trei contracte, atribuite în aceeaşi zi, 13 mai 2019. Primul care ca obiect „Amenajarea parcării Căminului Cultural şi drumul Valea Budii”, pentru care proiectantul va realiza documentaţia ce va cuprinde: D.A.L.I. - documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie, studiu geotehnic, expertiză tehnică, proiect tehnic, detalii de execuţie, documentaţie tehnică pentru obţinerea autorizaţiei de construire, asistenţa tehnică din partea proiectantului. Toate, la un preţ de 19.040 lei. 

Al doilea contract costă mai puţin, 17.255 lei, întrucât cerinţele autorităţii contractante prevăd mai puţine documente de întocmit: documentaţia necesară avizelor din certificatul de urbanism, proiect tehnic, detalii de execuţie, documentaţie tehnică pentru obţinerea autorizaţiei de construire, asistenţa tehnică din partea proiectantului. În acest caz, serviciile de proiectare servesc refacerii drumului Olteanca în urma lucrărilor de alimentare cu apă şi canalizare.                      

A treia lucrare de proiectare, în valoare de 16.660 lei, cu toate actele prevăzute la prima, constituie faza premergătoare modernizării parţiale a drumului Huluba, pe o lungime de 304 metri. M.B.

The most visited gambling websites in The UK