Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primăria Stoeneşti organizează concurs pentru postul de secretar

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 508

 

Primăria comunei Stoeneşti a scos la concurs postul de secretar. Anunţul a fost postat miercuri, 15 mai 2019, pe site-ul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Conform acestuia, doritorii îşi pot depune dosarele de înscriere începând cu 15 mai şi până pe 3 iunie 2019, inclusiv, urmând ca proba scrisă să se ţină pe 14 iunie, la sediul ANFP.

Pe lângă condiţiile generale, au fost stabilite şi unele specifice funcţiei de conducere, postul având statut de funcţionar public. Adică participanţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în Ştiinţe Juridice sau Administrative. O altă cerinţă sunt studiile de masterat sau postuniversitare terminate în domeniul Administraţiei Publice, Management. Se mai cere o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani.

Comisia de concurs a stabilit că, în cazul în care nu se prezintă persoane care îndeplinesc condiţiile de mai înainte, pot candida şi cele care nu întrunesc cerinţele, în următoarea ordine: 

=au studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în Ştiinţe Juridice sau Administrative, şi o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani;

=au studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în Ştiinţe Juridice sau Administrative;

=au studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în altă specialitate.

În prezent, are delegate atribuţiile de secretar referentul Ioan Horia Oncioiu Popa-Nica. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK