Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Vinerea viitoare, Înalta Curte se pronunţă în dosarul de incompatibilitate al primarului Matei, de la Mihăeşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 760

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Mai_2384_Clipboard14.jpgCompletul 5 Penal al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a stabilit marţi, 14 mai, amânarea pronunţării în dosarul primarului de la Mihăeşti, Gheorghe Matei, care se judecă cu Agenţia Naţională de Integritate, după ce aceasta din urmă a stabilit că edilul a fost în conflict de interese de natură administrativă.

Pe 6 iunie 2014, Agenţia Naţională de Integritate a constatat că Gheorghe Matei, „în calitate de primar, a semnat, aprobat şi avizat „bun de plată” documente ce au avut ca finalitate efectuarea de plăţi, în valoare de 8.702,79 lei, către două societăţi comerciale la care soţia acestuia deţinea calitatea de asociat şi administrator”. 

Decizia ANI a fost contestată de Gheorghe Matei, Curtea de Apel Piteşti respingând ca neîntemeiată solicitarea edilului, motiv pentru care s-a adresat Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Instanţa superioară stabilise ca termen de pronunţare data de 14 mai, dar aceasta a fost amânată pentru vinerea viitoare, pe 24 mai. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK