Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Gheorghe Savu pregăteşte asfaltarea drumului comunal DC 83

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 399

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Mai_2383_Clipboard21.jpg

Prima lucrare de infrastructură rutieră care se pregăteşte la Ţiteşti priveşte drumul comunal DC 83, pentru care autorităţile au planuri de reparaţii. Covorul asfaltic va fi turnat pe o lungime de 2,020 kilometri, însă, până la execuţia propriu-zisă a operaţiunilor de reabilitare a căii de acces, primarul Gheorghe Savu a comandat o documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie. Contractul atribuit pe 9 mai 2019 va fi onorat de PFA Frîncu Sorin, a cărui ofertă s-a cifrat la 45.672,20 lei. 

De aceşti bani, acesta trebuie să asigure Primăriei Ţiţeşti: studii de teren; expertiza tehnică pentru faza DALI; stabilirea soluţiei proiectate care va sta la baza licitaţiei pentru proiectare şi execuţie; documentaţii pentru avize; verificare atestată pentru avize la Drumuri Naţionale (dacă este cazul). Firma contractată de primarul Savu va stabili dacă se pretează în cazul acestei investiţii documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie sau studiu de fezabilitate. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK