Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Serviciile lui Buta, ca diriginte de şantier al podului din Valea Pechii, mai scumpe decât ale firmei braşovene care supraveghează renovarea Căminului Cultural

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 429

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Mai_2383_Clipboard18.jpg

Cele două lucrări importante de la Schitu Goleşti, podul din Valea Pechii şi Căminul Cultural din satul de reşedinţă, au constructorii desemnaţi, după cum v-am informat în ediţia trecută. Podul peste Valea Poienari, în punctul Costea, a fost câştigat de o firmă din Piteşti, la preţul de 772.489,73 lei, în timp ce Sercop ADN a adjudecat, cu o ofertă de 1.842.112,95 lei, lucrarea de reabilitare a Căminului Cultural Schitu Goleşti. Pe 10 mai 2019, autorităţile din comuna învecinată au rezolvat şi chestiunea dirigenţiei de şantier a celor două investiţii. Lucrările la pod vor fi urmărite de Sorin Buta, a cărui firmă a obţinut, prin încredinţare directă, contractul în valoare de 7.021 lei. Astfel, acesta şi-a adăugat în portofoliul care se conturează rapid, prin serviciile oferite în Muscel, şi supravegherea şantierului din Valea Pechii, unde se construieşte un pod nou peste Valea Poienari.        

SC Global Proiect Consult SRL se recomandă astfel pe portalul destinat achiziţiei de servicii, lucrări şi dotări întreprinse de bugetari: „Prestăm servicii de dirigenţie de şantier pentru poduri pe întreg teritoriul României, inclusiv de interes naţional, indiferent de durata de execuţie a lucrărilor. Dispunem de personal calificat, conform procedurii de autorizare a diriginţilor de şantier în următoarele domenii: drumuri, poduri, tunele, piste de aviaţie, transport pe cablu de interes naţional; instalaţii aferente construcţiilor; instalaţii electrice; instalaţii sanitare, termoventilaţii.”

Pentru cel de-al doilea proiect de anvergură propus în 2019, primarul Vasile Tudorel Miriţă a găsit un diriginte de şantier mai ieftin decât câmpulungeanul agreat de multe Primării muscelene, care construiesc una-alta. Deşi renovarea Căminului Cultural, după licitaţie, costă cu peste un milion de lei mai mult decât podul, serviciul de supraveghere a operaţiunilor de reabilitare costă mai puţin. Societatea braşoveană Elsecom Proiectare SRL şi-a oferit serviciile administraţiei publice de la Schitu Goleşti la preţul de 5.401,41 lei, sub cel ofertat de dirigintele Buta în speţa precedentă. Contractul i-a fost atribuit SRL-ului din Braşov pe 8 mai 2019. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK