Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primarul Pădureanu şi-a cumpărat cabine de vot  

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 615

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Aprilie_2375_Clipboard18.jpg

Primarul Ion Pădureanu pregăteşte organizarea alegerilor programate în 2019, europarlamentare şi prezidenţiale, înnoind „logistica” electorală. O primă cheltuială alocată evenimentului electiv din luna mai a întreprins-o pe 27 martie, când a parafat tranzacţia directă cu o firmă din Şelimbăr - Sibiu, având ca obiect cabine de vot din material PVC, cu patru intrări. Vânzătorul, SC Terra Bild SRL, încasează pentru cele două seturi livrate Primăriei Godeni un preţ total de 4.308 lei. Setul conţine patru cabine cu pereţi din material PVC, grosime de 5 mm, culoare alb, dimensiune: 90/90/205 cm (Conf. Hotărârea A.E.P. 4/29.09.2008); structură de fier, dimensiune 20/20 mm; etajeră din PAL, de culoare albă; acces în cabină prevăzut cu material textil albastru. Furnizorul sibian practică un cost de 2.154 lei pentru un set.

În categoria achiziţiilor recente efectuate de autorităţile locale de la Godeni se înscrie şi pachetul de plăcuţe şi certificate de înregistrare comandate direct unei firme din Otopeni - Ilfov. De la Vesta Investment SRL, şeful Executivului a procurat 20 de plăcuţe necesare înregistrării căruţelor şi mopedelor, cu certificatele aferente. Pachetul, în valoare de 1.030 lei, constă în furnizarea următoarelor produse: 1.Placă de înregistrare vehicule cu tracţiune animală, dimensiuni 340x200mm, confecţionată din tablă de aluminiu 1mm, cu folie reflectorizantă clasa 1, galbenă; conturul plăcii, cifrele şi abrevierea judeţului sunt ambutisate - 10 bucăţi. 2.Placă de înregistrare mopede, dimensiuni 240x130mm, confecţionată din tablă de aluminiu, cu folie reflectorizantă, clasa 1, galbenă; conturul plăcii, cifrele şi abrevierea judeţului sunt ambutisate - 10 buc. 3.Certificat înregistrare vehicule neînmatriculabile - 20 buc.

În contextul incidentelor nefericite care au propulsat comuna musceleană în rapoartele judeţene ale ISU Argeş, între localităţile în care focurile provocate de gospodari, pentru curăţarea miriştilor, au cauzat dezastre, s-a ivit necesitatea refacerii stocurilor de stingătoare de incendiu. Cele 12 bucăţi tip P6, achiziţionate, în luna martie, de la un furnizor din Curtea de Argeş, au costat bugetul public 1.071 lei. SC Stingătorul Prest Serv 2008 SRL vinde produse cu o garanţie a pulberii de 60 de luni şi verificare anuală, în plus, asigură service, atât în perioada de garanţie, cât şi postgaranţie.”E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK