Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

O nouă minune, în prag de campanie electorală!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1505

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Aprilie_2374_Clipboard05.jpgDupă ce DN 73C a intrat în reparaţii,

Se reabilitează şi DJ 735, Câmpulung - Albeştii de Muscel

După multe sesizări şi promisiuni, care nu au fost onorate, Consiliul Judeţean Argeş a alocat 10 milioane de lei pentru asfaltarea a două drumuri din judeţ. Este vorba despre DJ 703A, Cotmeana - Poiana Lacului, şi DJ 735, Câmpulung - Bughea de Sus - Albeştii de Muscel.

Despre situaţia jalnică a Drumului Judeţean 735, care tranzitează comunele Bughea de Sus şi Albeştii de Muscel, s-a tot pomenit prin mijloacele mass-media locale, însă nicio autoritate competentă nu a fost sensibilizată astfel încât să se ia măsuri pentru îndreptarea situaţiei. Au fost făcute multe promisiuni, însă nimic nu s-a concretizat. Dimpotrivă, starea drumului este din ce în ce mai proastă, cu gropi la tot pasul, unele dintre ele transformate în adevărate cratere, care pun la grea încercare maşinile, dar şi nervii şoferilor, care nu mai contenesc cu injurii şi blesteme la adresa autorităţilor judeţene. Cea mai afectată porţiune se află chiar la intrarea în comuna Albeştii de Muscel, unde terenul a luat-o la vale, cu asfalt cu tot, perturbând serios traficul rutier. În unele locuri diferenţa de nivel este foarte mare, ajungându-se chiar la o jumătate de metru. În mai multe rânduri, atât preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, cât şi reprezentanţii Regiei de Drumuri şi Poduri Argeş au tot promis că acest drum va intra într-un proces de reabilitare. După mai mulţi ani în care autorităţile locale din comuna Albeştii de Muscel au bătut în zadar pe la porţile mai-marilor de la judeţ, minunea s-a întâmplat, taman în prag de campanie electorală pentru „europarlamentare”. Consiliul Judeţean a aprobat alocarea a 10 milioane de lei pentru reabilitarea DJ 735, la pachet cu DJ 703A, Cotmeana - Poiana Lacului. 

Tronsonul din Muscel va fi supus unei reabilitări totale, cu covor asfaltic nou, rigole de scurgere, dar şi consolidarea zonei în care drumul a fost distrus de alunecarea de teren. „După eforturi îndelungate, susţinute de către administraţiile locale din Albeştii de Muscel şi Bughea de Sus, Consiliul Judeţean a alocat sumele necesare pentru refacerea covorului asfaltic al întregului Drum Judeţean 735, de la ieşirea din Câmpulung, până în centrul satului Cândeşti. Este inclusă şi alunecarea de teren, unde va fi construit un zid de sprijin, până la cota alunecării, cu încărcare de balast şi turnare de covor asfaltic. Se va realiza şi o canalizare, astfel încât apele să nu se mai scurgă anapoda, ci să fie direcţionate către rigolele de scurgere.”, a precizat primarul Mihai Cătălin Manta. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK