Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După reabilitarea bulevardului, cel mai probabil, Republicii va fi închisă definitiv

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3354

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2366_Clipboard10.jpgDupă strângerea şantierului din Piaţa Primăriei, moment care, repetăm, este stabilit în contract a se produce cel târziu la 30 iunie 2019, unul nou se va deschide în continuarea acestei investiţii. Următorul fragment desprins din proiectul mare al centrului istoric şi Complexului „Kretzulescu” este Bulevardul „Pardon”, din clădire în clădire, nu doar aleea de promenadă, ci şi carosabilul arterelor principale, Negru Vodă şi Republicii, trotuarele şi faţadele imobilelor din centru. Plus extensiile în partea de sus a bulevardului, spre Primărie şi dincolo de Primărie, până la Băile „Kretzulescu”, cu care să se unească. Asta pentru că băile figurează şi ele pe lista de investiţii a anului 2019. 

Datorită complexităţii lucrării, care va include şi înlocuirea reţelelor de apă şi canalizare şi îngroparea cablurilor companiilor de utilităţi, reabilitarea bulevardului se va derula, conform estimărilor, pe durata a doi ani. Aspiraţiile lui Liviu Ţâroiu pentru 2019 sunt de a avea „miezul” proiectului pus la punct în acest an. „Sunt în semnarea contractului, îi aştept cu graficele, spunea acesta săptămâna trecută. Vreau să-mi facă, anul acesta, bulevardul central, şi pe o parte, şi pe alta. Vom începe cu centralul, ca să avem posibilitatea de circulaţie pietonală, vom trece după aceea pe Negru Vodă, partea de urcare, şi lăsăm liber Republicii. După ce terminăm Negru Vodă, închidem Republicii, o finalizăm şi cred că o vom închide definitiv. Va fi cu terase, fiind lângă Grădina Publică, vom face amenajări pentru biciclete, pentru copii. Cealaltă parte este întunecată , de aceea e şi mai deteriorată, fiindcă este neînsorită. E soare doar după două-trei după amiaza.”, sunt planurile în rezumat ale edilului şef despre ultimul act al lui „Kretzulescu”. M.B.

 

The most visited gambling websites in The UK