Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

În prima etapă a investiţiei de alimentare cu gaze, 850 de gospodării din Bughea de Jos vor fi branşate la reţea

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2971

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2365_Clipboard07.jpg

=De curând, a fost desemnată firma care va întocmi SF-ul, la un preţ de peste 104.000 lei   

Votul obţinut în regim de urgenţă, pe 19 februarie 2019, de primarul Dorel Ion Tănăsescu, a urmărit demararea procedurii de achiziţie publică pentru desemnarea firmei care va redacta studiul de fezabilitate necesar realizării reţelei de gaz în comună. Autorităţile de la Bughea de Jos au parcurs aceleaşi formalităţi descrise în relatarea despre şedinţa Consiliului Local Godeni: aprobarea unei Note conceptuale semnată de primarul localităţii, în al cărei conţinut îşi prezintă argumentele introducerii sistemului de alimentare cu gaz în localitate, şi, totodată, aprobarea temei de proiectare pe care o va aborda studiul de fezabilitate al investiţiei despre care relatăm. Administraţia publică locală de la Bughea de Jos intenţionează ca reţeaua ce va fi înfiinţată să se întindă pe o lungime de aproximativ 25 de kilometri, asta însemnând 85% din suprafaţa comunei. În prima etapă a lucrării de importanţă, vor putea fi branşate la reţea în jur de 850 de gospodării. 

După aprobarea acestor repere, pe care autorul studiului de fezabilitate le va insera în lucrarea sa, pe 1 martie 2019, s-a şi finalizat achiziţia proiectantului care va realiza cel dintâi document cerut în cadrul investiţiei. O firmă din Curtea de Argeş, Aqva Termo Sanit SRL, va întocmi SF-ul instalaţiei de distribuţie a gazelor naturale la Bughea de Jos. Valoarea cumpărării directe s-a ridicat la 104.125 lei. O sumă foarte mare, care nu va fi singura care se va plăti pentru documentaţiile ce preced execuţia propriu-zisă a investiţiei pentru finanţarea căreia cei mai mulţi primari, exceptându-l pe cel de la Valea Mare Pravăţ, care are 8 milioane de lei disponibili în bugetul propriu pentru gaze naturale, aşteaptă viitorul PNDL, destinat acestui tip de utilităţi. „E.M.”

The most visited gambling websites in The UK