Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primarul Miriţă a încheiat un contract  cu Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, ca să scape comuna de maidanezi

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 890

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_februarie_2359_Clipboard17.jpg

Primarul de la Schitu Goleşti trece la acţiune în privinţa maidanezilor de pe teritoriul localităţii. Conştient că nu poate gestiona fenomenul câinilor abandonaţi cu ajutorul forţelor Primăriei, iar asociaţia câmpulungeană de profil nu este o soluţie, căci „Anima” nu face faţă nici teritoriului municipiului, Tudorel Vasile Miriţă a apelat la ajutorul celor de la Mioveni. Societatea Consiliului Local Mioveni este dată ca exemplu ca bună administrare a problematicii animalelor comunitare, însuşi Liviu Ţâroiu încercând o colaborare, pe când era viceprimar, cu colegul Georgescu, pe acest subiect. Numai că bunele intenţii de a aduce la Câmpulung firma de la Mioveni, ca să ne strângă câinii, s-au lovit de o reclamaţie făcută de nişte „binevoitori”, legată de transportul câinilor, care n-ar fi permis pe o distanţă de peste 50 de kilometri. Aşa a picat parteneriatul municipiului cu SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, care, la ea acasă, a curăţat oraşul de maidanezi. 

Se putea curăţa în totalitate şi al nostru, dar autorităţile noastre menţin asocierea cu „Anima” şi finanţatorii lor din Germania, care n-au mai finalizat adăpostul de pe drumul spre Godeni, nici după trei ani de la plantarea primului ţăruş. Omologul lui Liviu Ţâroiu de la Schitu Goleşti a inclus pe agenda curăţeniei de primăvară şi ridicarea patrupedelor fără adăpost de pe drumurile comunei. Pe 8 februarie 2019, a iniţiat în SICAP procedurile de achiziţie directă a serviciilor de ecarisaj. În prima zi a acestei săptămâni, contractul a fost atribuit societăţii Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, la o valoare a cumpărării directe de 2.654,77 lei. Bani în contul cărora partenerul de contract se angajează să presteze servicii de capturare, cazare, tratament şi transport al câinilor fără stăpân, deplasarea de la locul de garare la punctul de lucru şi cheltuieli cu incinerarea pentru zece câini. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK