Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

O firmă din Lereşti a prins un contract de peste 5 miliarde de lei vechi, la Şcoala Cetăţeni Vale

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 824

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_februarie_2359_Clipboard16.jpgPrimul contract atribuit direct de Primăria Cetăţeni pe anul 2019 este unul substanţial ca valoare, dar şi ca amploare a intervenţiilor aflate în sarcina câştigătorului. Procedurile de încredinţare a lucrării de modernizare a Şcolii Gimnaziale nr.1 Cetăţeni - punctul Şcoala Cetăţeni Vale au fost iniţiate de administraţia publică locală condusă de liberalul Claudius Ciobanu pe 8 februarie 2019. Execuţia investiţiei a fost câştigată de o firmă din Lereşti, Silvo-Com Lereşti, pe care, pe portalul Ministerului Finanţelor Publice, o regăsim în categoria agenţilor economici profilaţi pe tăierea şi rindeluirea lemnului, conform datelor din bilanţul la 31 decembrie 2017. Potrivit aceleiaşi surse, la acel moment, SRL-ul avea un salariat. Care, în 2019, va avea serios de muncă dacă n-a dobândit, între timp, colegi noi. 

Constructorul lereştean, pe care Google te ajută să-l găseşti în caz că te interesează un gater, a prins contractul, pe 11 februarie 2019, la preţul de 522.660 lei, bani în contul cărora i se cer lucrări de modernizare constând în „construcţii şi instalaţii, sistem de detecţie şi semnalizare de incendiu, instalaţie electrică interioară, instalaţie tehnico-sanitară la două grupuri sanitare, tâmplărie exterioară şi interioară din PVC cu geamuri termoizolante, vopsitorii interioare, anvelopare exterioară şi vopsitorii exterioare.” “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK