Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Directorul Pătru continuă să aprovizioneze ADP cu mixtură asfaltică, cu aplicare la rece

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 804

ADP Câmpulung se pregăteşte de tradiţionalele cârpeli de primăvară, pe străzile ieşite aşa cum au ieşit de sub zăpezile acestei ierni. Pe 12 februarie 2019, serviciul public a achiziţionat opt tone de mixtură asfaltică stocabilă, pentru care va trebui să suporte o notă de plată de 8.472,80 lei. Vânzătorul materialului destinat ameliorării condiţiei unor artere, cel mai probabil, centrale, este SC Poll Chimic SRL, o firmă din Giurgiu, de la care serviciul local a mai făcut cumpărături, cel puţin de când Bogdan Pătru este director. „Mixtura asfaltică stocabilă, cu aplicare la rece, pe bază de criblură selecţionată, sort 4-8, nisip de concasaj sort 0-4 şi lianţi bituminoşi aditivaţi, cu aditivi de adezivitate, fluxaţi cu biofluxanţi vegetali şi modificaţi cu polimeri termoplastici de tip stiren-butadienic. Se utilizează: în lucrări de plombare la îmbrăcăminţile bituminoase ale drumurilor, străzilor, trotuarelor, parcărilor, în scopul prevenirii extinderii degradărilor şi al asigurării siguranţei circulaţiei; în lucrări de remediere a îmbrăcăminţilor bituminoase, în urma intervenţiilor la diverse racorduri tehnologice (termice, gaze, alimentări apă/canal, telefonie, etc.); în lucrări care necesită o cantitate redusă de mixtură asfaltică: terenuri de sport, rampe de acces, trotuare. Este ambalată la saci din plastic, cu 25 kg net, 40 saci pe palet din lemn.”, este descrierea oferită de vânzătorul din Giurgiu, care se află la a doua comandă pe 2019 din partea ADP Câmpulung. 

Proaspăta achiziţie intervine la o lună distanţă de precedenta, efectuată pe 10 ianuarie 2019, când serviciul Consiliului Local a cumpărat, on-line, 10 tone de mixtură asfaltică în valoare de 10.600 lei. Vânzătorul, Poll Chimic SRL, din Giurgiu, trebuie să asigure şi transportul, pe lângă obiectul principal al tranzacţiei.

The most visited gambling websites in The UK