Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Zeus a prins contractul de reabilitare a Dispensarului Poieniţa din Bălileşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 920

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_februarie_2357_Clipboard11.jpg535.357 lei este preţul cu care a câştigat, pe 28 ianuarie 2019, firma piteşteană Zeus contractul de reabilitare a Dispensarului Poieniţa, situat în satul cu acelaşi nume din comuna Bălileşti. Iată cum, după găsirea proiectantului care va efectua studiul referitor la înfiinţarea unui parc fotovoltaic în localitate, primarul Cătălin Turturică a bifat încă o achiziţie importantă: constructorul unităţii medicale programate a se finaliza în maxim doi ani. Autorităţile locale şi-au făcut socotelile pe seama a două bugete, din 2019 şi 2020, pentru a finanţa obiectivul câştigat de societatea care trezeşte amintiri amare la Câmpulung. Zeus este firma care a reparat acoperişul Colegiului „Dinicu Golescu”, de la care i s-a tras sfârşitul înainte de termen al celui de-al treilea mandat de primar al lui Călin Andrei.

Cerinţele autorităţii contractante, expuse pe portalul de achiziţii publice, prin intermediul căruia instituţiile bugetare îşi fac „cumpărăturile”, sună astfel: „Instituţia noastră este interesată de achiziţia lucrărilor de reabilitare a Dispensarului Poieniţa, situat în localitatea Bălileşti, satul Poieniţa, judeţul Argeş. Clădirea are subsol şi parter şi are o suprafaţă de 230 metri pătraţi. Pentru realizarea obiectivului, estimăm că sunt necesare următoarele lucrări. La subsol: sunt necesare lucrări de îndepărtare a materialelor depozitate, de spargere a pardoselilor existente, execuţia unor lucrări de hidroizolaţii şi orice lucrări necesare pentru îndepărtarea infiltraţiilor. Interiorul va fi tencuit şi igienizat cu var, iar în interiorul spaţiului se va construi o încăpere pentru montarea centralei termice. Pardoselile vor fi refăcute prin umpluturi cu balast, iar pe o înălţime de un metru a fiecărui perete se vor aplica produse de impermeabilizare. De asemenea, se vor monta uşi noi. La parter, se vor înlocui uşile interioare, se vor curăţa pereţii şi repara fisurile, se vor impermeabiliza pereţii şi se vor executa orice alte lucrări necesare aducerii spaţiului la un stadiu locuibil. La intrarea secundară se vor demola treptele şi se va reface scara, pentru a permite accesul facil în subsol şi către parter. Pentru zona de faţadă secundară se va executa o copertină (din material lemnos), pe toată lăţimea clădirii, care va acoperi intrarea secundară şi va adăposti lemnele pentru încălzire. La faţadă se va înlocui tâmplăria exterioară, se va anvelopa cu polistiren de 10 cm grosime şi se va întocmi certificat energetic.”

Potrivit înţelegerii părţilor, „plata se va face pe bază de situaţii de lucrări, real executate, iar modalităţile de plată vor fi agreate de comun acord cu executantul.” 

Zeus, care se laudă cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniul construcţiilor, îşi face publicitate prin personalul calificat şi posibilitatea de a executa construcţii noi sau reabilitări/extinderi de construcţii vechi. „În funcţie de condiţiile din teren, se pot stabili condiţii de execuţie şi de plată. Preţul include contravaloarea materialelor şi a lucrărilor necesare executării lucrărilor.”, astfel se descrie câştigătorul contractului încredinţat direct de Primăria Bălileşti. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK