Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Două mari proiecte încep să prindă contur la Stoeneşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 820

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_februarie_2357_Clipboard09.jpg

Pentru 2019, primarul Paul Ion Marin are două obiective de anvergură. Este vorba de implementarea proiectului de reabilitare a reţelei de apă şi introducerea canalizării în comună, investiţie în valoare de 98 de miliarde de lei vechi, a cărei licitaţie se apropie de finalizare şi de introducerea reţelei de gaze.

„Pentru reţeaua de alimentare cu gaze avem deja documentaţia pusă la punct, cu tot cu avizele necesare. Rămâne doar să identificăm sursa de finanţare şi să optăm pentru soluţia cea mai viabilă, astfel încât acest proiect să prindă contur. Din punct de vedere financiar, sper să obţinem tot fonduri guvernamentale, prin P.N.D.L. 3. Avem două opţiuni: să depunem proiectul de sine stătător, pentru comuna Stoeneşti, sau să depunem un proiect comun pentru introducerea reţelei de gaze în localităţile Stoeneşti, Cetăţeni, Malul cu Flori- Dâmbovița şi Văleni Dâmboviţa. Totul depinde de cum sunt prevăzute fondurile. Şi în cazul alegerii celei de-a doua dintre variante, comuna noastră este prima în care se vor începe lucrările, deoarece magistrala se află chiar lângă satul Piatra din Stoeneşti.”, declară primarul Ion Marin.

În ceea ce priveşte investiţiile sau lucrările din surse proprii, acestea vor fi stabilite după adoptarea bugetului. D.B.

 

The most visited gambling websites in The UK