Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Lucrări la mai multe obiective de investiţii

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 940

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_februarie_2357_Clipboard08.jpg Anul 2019 a început în forţă pentru comuna Poienarii de Muscel. În ciuda anotimpului rece, în localitate se desfăşoară lucrări de reabilitrae, iar proiectele şi planurile pentru viitor sunt ambiţioase. „Deşi vremea este rece şi sunt aşteptate ninsori, se lucrează la interiorul dispensarului uman din centrul localităţii, obiectiv finanţat cu fonduri guvernamentale, prin P.N.D.L. 2.  Se vor amenaja 4 cabinete pentru medicii de familie, săli de tratament şi o farmacie. Etajul este aproape gata, urmând parterul. În ritmul acesta, în primăvară, vom putea finaliza acest obiectiv. Dotările vor fi noi, iar dispensarul va fi la fel de modern ca şi cel de la Groşani.”, declară primarul Ion Banzea.

Tot în primăvară preconizează edilul că va fi gata şi cel de-al doilea proiect cu finanţare guvernamentală prin P.N.D.L. 2, şi anume captarea de apă de la Valea Iederii, care, în momentul de faţă, este realizată în proporţie de 50%. Apa provenită din această captare va deservi mai bine de jumătate din comună, ceea ce va asigura un debit continuu, indiferent de perioada anului.  Din banii proveniţi de la bugetul local, administraţia locală din Poenarii de Muscel şi-a propus să asfalteze drumul de la Valea Îndărăt, urmat şi de alte proiecte pe care le vom prezenta în ediţiile viitoare. D.B.

 

The most visited gambling websites in The UK