Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Boncoi a contractat cu Edilul CGA reparaţia reţelei de apă în Fântânea

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 849

 

În plus, şi-a asigurat rezervele de benzină şi motorină: 6.417 litri de combustibil  

Cea mai recentă lucrare contractată de primarul de la Valea Mare Pravăţ costă bugetul localităţii 9.730,18 lei. Este vorba despre o intervenţie necesară în sistemul de utilităţi al localităţii, constând în lucrări de reparaţii ale reţelei de alimentare cu apă în satul Fântânea. Contractul i-a fost încredinţat operatorului câmpulungean care activează în acest domeniu, Edilul CGA SA. 

În afara acestei achiziţii directe, întreprinse pe 5 februarie 2019, Ion Boncoi şi-a asigurat şi stocurile de combustibil, graţie cumpărăturilor făcute la SC Lukoil Romania SRL. Ce-i drept, cele două tranzacţii s-au încheiat în mediul on-line, prin intermediul site-ului de licitaţii publice, comanda fiind lansată pe 28 ianuarie şi finalizată două zile mai târziu. Pe 30 ianuarie, administraţia publică vecină a achiziţionat 2.352 litri de benzină EUROLUK 95, benzina fără plumb 95, destinată motoarelor Euro 5, preţul de vânzare fiind preţul la pompă din ziua alimentării autovehiculelor clientului. Preţul achiziţiei s-a cifrat la 11.895,24 lei (5,05 lei litrul). De la acelaşi furnizor, în aceeaşi zi, comuna a cumpărat 4.065 litri de motorină Euro L Diesel, la preţul de 5,85 lei litrul, rezultând un total al achiziţiei de aproximativ 23.800 lei. Şi în acest caz, preţul de vânzare al motorinei 0.001% sulf, pentru motoare Euro 5, este preţul la pompă din ziua alimentării autovehiculelor cumpărătorului. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK