Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Se promite asfaltarea DJ731D

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 735

Anul 2019 vine cu noi speranţe din partea administraţiei locale, cât şi din partea locuitorilor comunei Coşeşti, mai ales în privinţa investiţiilor de pe teritoriul comunei. Una dintre speranţe se leagă de promisiunea făcută de Consiliul Judeţean Argeş, mai exact aceea de a asfalta Drumul Judeţean 731 D. Astfel, administraţia locală a eliberat avizul necesar pentru a începe execuţia proiectului tehnic.

„După ce ne-am zbătut ani de zile, avem toată încrederea că investiţia va demara, în sfârşit, spre mulţumirea cetăţenilor din zonă, care au avut atâta timp răbdare şi cărora le transmit că facem tot posibilul ca obiectivul să fie realizat. Sunt peste 1.500 de locuitori în cele două sate pe care le deserveşte drumul, dar utilitatea lui depăşeşte cu mult uzitarea lui doar de către localnici, fiind, practic, o centură care face legătura între Dârmăneşti, Coşeşti şi Pietroșani.”, a declarat primarul Nicolae Pană.

Urmează proiecte de anvergură, precum modernizarea şi extinderea sistemului de alimentare cu apă, obiectiv a cărui execuţie va fi scoasă la licitaţie imediat după aprobarea bugetului, proiectul tehnic fiind deja licitat. D.B.

 

The most visited gambling websites in The UK