Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Fostul primar Sorin Buta, diriginte de şantier pentru podul din cătunul de rudari din Bughea de Sus

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1097

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Ianuarie_2348_6-7-buta.jpgAceeaşi firmă din Piteşti, General Protect Security SRL, a câştigat, la Bughea de Sus, contractul având ca obiect servicii de monitorizare şi intervenţie a sistemelor de alarmă, la un preţ de aproximativ 500 lei. Prestatorul respectiv oferă servicii de monitorizare a sistemelor de detecţie şi avertizare la efracţie şi intervenţie cu echipaje mobile formate din personal atestat şi dotat conform legii. Acelaşi partener va asigura şi mentenanţa pentru sistemul tehnic de securitate, care se va efectua o dată la două luni şi va consta în verificarea sistemului de securitate, constatarea defecţiunilor, întreţinerea echipamentelor. De altfel, acestei societăţi i-au fost încredinţate toate contractele Primăriei vecine în acest domeniu. Aşa cum este cel de extindere al supravegherii video (constând în sursă alimentare sistem, acumulator, hard 1TB, cablu coaxial RG6 cupru), investiţie pentru realizarea căreia achiziţia furnizorului a fost întreprinsă la un cost de aproximativ 970 lei. Al patrulea contract parafat cu acest SRL piteştean, pe final de an, a privit furnizarea unei camere de supraveghere Dahua Bullet şi a unui cablu coaxial 2x0,75, pentru care Primăria a plătit 562 lei.       

Dintre achiziţiile mai recente şi de altă natură decât cele prezentate până acum o punctăm pe cea prin care primarul Nicolae Tarbă şi-a asigurat serviciile de exploatare, transport şi debitat masă lemnoasă, pentru arborii marcaţi, molid şi pin. Preţul contractului încheiat cu Fine One Forest Trans SRL, din Rucăr, se ridică la 7.330 lei. 

Muncitorii Primăriei au fost dotaţi cu echipament de protecţie şi lucru, pe care autorităţile l-au procurat de la firma câmpulungeană Cătălina SRL, la un preţ de 2.235 lei. Pachetul conţine 7 perechi de bocanci, la preţul de 105 lei perechea (în total, 735 lei); 6 perechi de salopete, la preţul de 70 lei perechea (în total, 420 lei); 7 pufoaice, la preţul de 80 lei bucata (în total, 560 lei); 6 pelerine de ploaie, la preţul de 40 lei bucata (în total, 240 lei); 7 perechi de cizme de cauciuc, la preţul de 40 lei perechea (în total, 280 lei). Hainele şi încălţămintea lucrătorilor publici au fost achiziţionate tot în luna decembrie a anului trecut. 

Un serviciu important, pe care primarul Tarbă şi l-a asigurat spre sfârşitul toamnei, a constat în serviciile de dirigenţie pentru podul peste pârâul Bughea, în punctul „Prundaru Petre”. Contractul va fi îndeplinit de firma câmpulungeană Global Proiect Consult, reprezentată de Sorin Gheorghe Buta, care încasează pentru prestaţiile sale 4.760 lei. Dirigintele de şantier are ca obligaţie „asigurarea verificării execuţiei corecte a lucrărilor din punct de vedere calitativ şi cantitativ” a podului din cătunul de rudari al comunei Bughea de Sus. 

11.305 lei l-au costat pe primarul Nicolae Tarbă serviciile de inginerie geotehnică pentru reţeaua de gaze, în vederea obţinerii avizelor. Studiul geotehnic necesar realizării reţelei de gaze  va fi întocmit de firma Geoserv Fics, din Câmpulung, reprezentată de Cristin Fianu.  

The most visited gambling websites in The UK